IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Крими
15:41 | 26 юни 2017
Обновен: 17:31 | 25 април 2024

600 къса контрабандни цигари задържаха във „Възраждане“

При друга проверка са намерени и иззети 3,6 кг. нарязан тютюн без акцизен бандерол

По материала работи: Пламен Янков
600 къса контрабандни цигари задържаха във „Възраждане“

Около 09:30 часа на 23 юни, в ж.к. "Възраждане", при извършване на полицейска проверка на Д.П. (26 г.) от Варна, е установено, че същата държи в себе си 200 къса цигари от марката "Roseman". При последвала проверка в частен дом, обитаван от С.И. (31 г.) от Варна, неизвестен на МВР, е установено, че същият държи в себе си 400 къса цигари от марката "Business Royals". Всички 600 къса не са облепени с акцизен бандерол. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. 

 

Около 16:00 часа същия ден, по време на процесуално – следствени действия по досъдебно производство, при извършване на полицейска проверка в дома на Ж.Й. (28 г.) от Вълчи дол, известен на МВР, са намерени и иззети 3,6 кг. нарязан тютюн без акцизен бандерол. По случая е образувано досъдебно производство. Материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Девня, съобщиха от полицията.

 

Черно море

 

Четете още  За ден хванаха трима водачи, седнали зад волана пияни

Коментари

Новини Варна