IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
14:33 | 17 август 2017
Обновен: 19:52 | 10 април 2024

Задържаха двама с марихуана и таблетки във Варна

По случая е образувано досъдебно производство

По материала работи: Пламен Янков
Задържаха двама с марихуана и таблетки във Варна

При специализирана полицейска операция са задържани двама мъже, държали значителни количества наркотични вещества. На 14.08. т.г., при специализирана полицейска операция, са задържани П.К. (25 г.) и М.Г. (26 г.), двамата от Варна. В П.К. е намерена и иззета торбичка, съдържаща суха тревиста маса. По време на претърсванията в дома на М.Г. са намерени и иззети: метална кутия и пакет, съдържащи суха тревиста маса; платстмасова кутийка с 15 бр. таблетки; две мелнички и електронна везна. 

 

Направените експертни справки показват, че тревистата маса е марихуана с тегло 14,74 гр. (иззети от П.К.) и 33,36 гр. (иззети от дома на М.Г.); таблетките са от производно на амфетамин вещество с тегло от 14,74 гр. По случая е образувано досъдебно производство, работата по него се ръководи от Окръжна прокуратура - Варна. Двамата мъже са задържани за срок до 24 часа. Продължават действията по документиране и доказване на извършеното престъпление. 

 

Черно море

 

 

Коментари

Новини Варна