IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
13:43 | 19 ноември 2017
Обновен: 07:00 | 10 април 2024

Жестоко убийство потресе Варненско

Намериха мъртвец с брадва в главата

По материала работи: Борис Проданов
Жестоко убийство потресе Варненско

59-годишен мъж е бил убит в дома си във варненското село Войводино, казаха от дирекцията на полицията в морската столица. Тялото му е открито от съсед с брадва в главата, съобщават още от ОДМВР-Варна.

 

Инцидентът е станал на 17 ноември рано сутринта. След като е получен сигнала, на мястото веднага са изпратени екипи на полицията и спешна помощ, пише Блиц. Медиците само са констатирали смъртта. Тялото е откарано за аутопсия в съдебна медицина, обясниха от полицията.

 

При първоначалния оглед са открити следи от насилие, случаят е докладван на дежурен прокурор в Окръжна прокуратура Варна. Назначени са експертизи. Предполага се, че става въпрос за битов скандал.

 

Все още няма задържан, обясниха разследващите. Няма данни жертвата да е имал врагове и да е участвал в разпри, които да са довели до убийството му. Най-вероятно мотивът на престъплението е грабеж.

 

Още по темата: Задържаха обвиняемия за убийството на родилката в „Аспарухово“

Коментари

Новини Варна