IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
11:17 | 8 декември 2017
Обновен: 15:47 | 30 април 2024

Арести на притежатели на дрога във Варна

Основно марихуана и амфетамини

По материала работи: Борис Проданов
Арести на притежатели на дрога във Варна

На 07.12. т.г., около 08:30 часа, в гр. Варна, в ж.к. «Вл. Варненчик», при извършване на полицейска проверка на Л.А. «Опел» с водач А.И. (34 г.) от Варна, известен на МВР, е установено, че същият държи в себе си 2 бр. пакетчета, съдържащи бяло кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 0,8 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

На 06.12. т.г., около 21:00 часа, в гр. Варна, на паркинг в района на Автогара – Варна, при извършване на полицейска проверка на Л.А. «Сеат» и намиращите се в него мъж на 23 г., жена на 34 г. и непълнолетно момче, е установено, че жената държи в себе си жълта таблетка и пакетче със суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 0,25 гр. и марухиана с тегло 0,66 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Тримата са задържани за срок до 24 часа.

 

На 06.12. т.г., около 23:40 часа, в гр. Варна, на ул. «Капитан Райчо», при извършване на полицейска проверка на Л.А. «Ауди» и намиращите се в него С.А. (21 г.) и М.А. (36 г.), е установено, че вторият държи в себе си пакетче, съдържащо кафеникаво кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 0,22 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Двамата са задържани за срок до 24 часа.

 

На 04.12. т.г., около 21:00 часа, в гр. Варна, при извършване на полицейска проверка на непълнолетно момче от Варна, е установено, че същото държи в себе си пакетче със суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марухиана с тегло 11,41 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. 

 

На 05.12. т.г., около 14:30 часа, в гр. Варна, на входа на Морската градина в града, при извършване на полицейска проверка на Н.Г. (34 г.) от Варна, известен на МВР и осъждан, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с общо тегло 0,26 гр. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

Още по темата: Бичът за младите – дизайнерска дрога! Достъпна за всеки

Коментари

Новини Варна