IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
08:34 | 3 януари 2018
Обновен: 10:01 | 24 април 2024

Продължава разследването на петорното убийство в Нови Искър

Касапницата се разиграла точно в новогодишната нощ

По материала работи: Слав Велев
Продължава разследването на петорното убийство в Нови Искър

МВР издирва 44-годишната Кети Кюхова във връзка с петте открити тела в къща в Нови Искър вчера. По информация на главния прокурор Сотир Цацаров и петте жертви са намерени убити с по един изстрел с малокалибрено оръжие.

 

Убийствата най-вероятно са извършени вечерта на 31 декември, когато семейството се е събрало да празнува Нова година. Жертвите са възрастна жена, която е майка на издирваната; мъж на средна възраст, с когото Кюхова е живеела на семейни начала; 20-годишният му син, 16-годишната дъщеря на Кюхова и 18-годишният й приятел. Издирва се й семейната кола с марка БМВ.

 

Телата са открити около 16:30 ч. във вторник, след като близък на семейството подал сигнал, че не може да се свърже с никой от тях. Пристигналите на място екипи на полицията откриват пет трупа в къщата, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров:

 

"Касае се за семейство, което живее тук от около година, година и половина, след като се е преселило в София. Жертвите са 5. Това са баща, неговият син, дъщерята на съпругата в семейството, още един младеж, който е неин приятел и майката на съпругата в семейството, която е възрастна жена. По първоначални данни са застреляни с по един изстрел. Застреляно е и кучето", обясни Цацаров.

 

Обявена за издирване е 44-годишна жена, както и семейният автомобил марка БМВ, съобщи главният секретар на МВР Младен Маринов:

 

 

"Обявили сме едно лице. Това е жената, която е живяла на съпруженски начела с един от убитите. В тази връзка е обявена за издирване, обявен е и един автомобил, който е собственост на семейството. Към момента няма намерено оръжие", допълни Маринов.

 

Основните версии за момента са две – за петорно убийство, както и за убийство и самоубийство. Никоя от двете все още не е водеща, коментира Сотир Цацаров.

 

dariknews.bg

Коментари

Новини Варна