IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Крими
11:54 | 20 февруари 2018
Обновен: 02:51 | 10 април 2024

Пет пожара гасиха огнеборците за ден

Газова бутилка подпали апартамент в Цветния квартал

По материала работи: Пламен Янков
Снимка Пламен Гутинов, архив

Пет пожара са гасили огнеборците на 19 февруари, съобщиха от варненската полиция.

 

Около 10:05 часа на 19 февруари, е получен сигнал за пожар в лек автомобил "Рено", намиращ се на пътя от с. Партизани за с. Лопушна. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо съединение, възникнало по време на движението на автомобила. Унищожени са електрически кабели.

 

Около 10:50 часа, е получен сигнал за пожар в стая от недостроена къща, намираща се на ул. "Цар Борис III". Няма пострадали хора. Причината за инцидента се изяснява. Унищожени са: бали фураж, дървени палети, дървени плоскости, домашно имущество, стари автомобилни части, опушени са 200 кв. м. стени. 

 

Около 14:45 часа, е получен сигнал за пожар в кухнята на къща, намираща се на ул. "Стоян Бацов". Няма пострадали хора. Причината за инцидента е неправилно използване на нагревателен уред. Унищожени са: готварска печка и хладилник, домашно имущество, опушени са 10 кв. м. стени. 

 

Около 22:45 часа, е получен сигнал за пожар в стая от апартамент, намиращ се на ул. "Роза". Няма пострадали хора. Причината за инцидента е техническа неизправност на газова бутилка. Унищожени са: дървен гардероб, редуцир вентил и маркуч на газовата бутилка, ламиниран паркет, домашно имущество, опушени са 10 кв. м. стени.

 

Получен е и сигнал за пожар в ПВЦ контейнер, намиращ се във Варна. Няма пострадали хора. Причините за инцидентите се изясняват.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна