IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
15:26 | 23 юли 2018
Обновен: 17:58 | 1 май 2024

Две газови бутилки гърмяха на Илинден

8 пожари с преки материални щети гасиха пожарникарите във варненско

По материала работи: Слав Велев
Две газови бутилки гърмяха на Илинден

Две газови бутилки гърмяха на Илинден във варненско. На 20 юли около 19:55 часа, е получен сигнал за пожар в газова бутилка, намираща се в кухнята на апартамент в ж.к. „Възраждане“. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е неправилно използване на нагревателен уред. Увредена е дограма, опушени са 10 кв. м стени.

 

Също на 20 юли около 12:30 часа, е получен сигнал за пожар в газова бутилка, намираща се в стая на къща в Долни чифлик. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е техническа неизправност. Увредена е газовата бутилка.

 

На 20 юли около 19:55 часа, е постъпил сигнал за пожар в електрическо табло, намиращо се в с. Манастир. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожени са електрически кабели.

 

На 21 юли около 11:15 часа, е постъпил сигнал за пожар в електрическо табло, намиращо се на ул. „Владая“. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожени са електрически кабели.

 

Също на 21 юли около 20:15 часа, е получен сигнал за пожар в работилница, намираща се във Варна. Няма пострадали хора. Причината за инцидента се изяснява. Унищожени са машина за шлайфане, фасониран материал, дограма, опушени са 50 кв. м стени.

 

На 22 юли около 16:00 часа, е получен сигнал за пожар стая от къща, намираща се в с. Синдел. Няма пострадали хора. Причината за инцидента се изяснява. Унищожени са електрически уред, домашно имущество, мебели, прозорци, опушени са 125 кв. м стени.

 

На 22 юли са постъпили два сигнала за пожари в ПВЦ контейнери, намиращи се на ул. «Акад. Методи Попов» и на ул. «Драва Чех». Причините за инцидентите се изясняват. Унищожени са 8 бр. контейнери за отпадъци.

 

6 са регистрираните пожари без преки материални щети през посочения период – в сухи треви и храсти; в контейнер за смет; в стърнище. 11 са регистрираните случаи на оказана техническа помощ.

 

Спипаха крадец на техника във Варна

Коментари

Новини Варна