IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Крими
12:10 | 12 декември 2018
Обновен: 05:36 | 5 май 2024

За ден блъснаха четирима пешеходци във Варна

По материала работи: Слав Велев
За ден блъснаха четирима пешеходци във Варна

 

За ден четирима пешеходци пострадаха на пътното платно.

Първият инцидент е станал около 10,40 часа, на ул. „Народни будители“. Водачът на л.а. „Фолксваген“ А.Г. (66 г.) от Варна, по време на движение, блъска пешеходка, която внезапно навлиза на пътното платно. Вследствие на инцидента жената (71 г.) е получила контузия на глава, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

 

По късно същия ден около 17,15 часа, в района на „Горна Трака“, е водачът на л.а. „Пежо“ С.М. (69 г.) от Варна, по време на движение, не пропуска и блъска пешеходка, която пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на инцидента жената е получила фрактура на крак, прегледана е и освободена, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

При трети инцидент около 18:00 часа, на кръстовището на бул. „Сливница“ и ул. „Иван Панайотов Церов“ водачката на л.а. „Тойота“ И.Д. (36 г.) от Варна, по време на движение, не пропуска и блъска пешеходка, която пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на инцидента жената (44 г.) е получила фрактура на нос и контузия на крак, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

 

В18,05 часа, на кръстовището на бул. „Христо Смирненски“ и ул. „Тролейна“ водачката на л.а. „Шевролет“  Н.П. (60 г.) от Варна, по време на движение, не пропуска и блъска пешеходец, който пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на инцидента мъжът (68 г.) е получил контузия на глава, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

Коментари

Новини Варна