IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
11:00 | 19 юни 2019
Обновен: 01:01 | 15 април 2024

Привлякоха като обвиняем мъж за подкуп и управление на МПС с 1,64 промила алкохол

За двете престъпления той бил задържан за 24 часа по Закона за МВР

По материала работи: Пламен Янков
Привлякоха като обвиняем мъж за подкуп и управление на МПС с 1,64 промила алкохол

Окръжната прокуратура във Варна ръководи досъдебно производство, по което ще привлече 41-годишен мъж като обвиняем за извършени две престъпления – управление на МПС с концентрация на алкохол 1,64 промила и за даден подкуп на полицейски служители, за да не бъде тестван с дрегер.
 

Вчера, 18 юни 2019 г., около 18,30 часа във варненското село Любен Каравелово полицейски автопатрул получил сигнал, че мъж управлява автомобила си, след като е употребил алкохол. Шофьорът бил установен от полицейските служители и спрян за проверка.
 

41-годишният Георги М. бил поканен за тест с дрегер. Започнал да се моли да не бъде проверяван за алкохол. След като усетил, че служителите на реда са твърдо решени да проверят дали е употребил алкохол, преди да седне да управлява колата си, Георги извадил от джоба си няколко банкноти и ги хвърлил на предната седалка на полицейския автомобил. Сумата на дадения подкуп била 110 лева.
 

За двете престъпления той бил задържан за 24 часа по Закона за МВР.


Четете още: 300 лв. глоба за рейс. Климатикът не работил

Коментари

Новини Варна