IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Култура
08:56 | 27 февруари 2017
Обновен: 20:43 | 15 април 2024

Конкурс на Медийна група „Черно море“ на тема „Това е моята Варна!“

Вижте регламента за участие

По материала работи: Пламен Янков
Конкурс на Медийна група „Черно море“ на тема „Това е моята Варна!“

В Конкурса са поканени да участват, с до 3 бр. авторски снимки (снимките може да са направени и с телефон), придружени с текст до 200 думи, всички ученици от 8 до 12 клас от училищата в гр. Варна и студенти на възраст до 28 години от университетите в града. Снимките и текста трябва да представят града и района в който живеете, така както ги виждате Вие.

 

Ако мислите творчески и иновативно, или просто искате да споделите своето мнение по темата, до 30 април 2017 година можете да изпращате своите произведения, придружени от кратка визитка (три имена, учебно заведение, възраст и телефон за връзка) на имейл адрес media@chernomore.bg.


Всички снимки с текстовете ще бъдат публикувани във вестник „Черно море“ и на сайта на Информационна агенция „Черно море“, www.chernomore.bg, в раздел „култура“. 

 

Най-добрите произведения ще влязат и в интерактивна карта „Това е моята Варна!“ и ще участват в изложба, която ще подредим по покана на колегите от Радио Варна в „Арт салона“ на радиото.


Разбира се за най-талантливите, направили най-оригинални снимки и написали най-интересните, грамотни и иновативни текстове към тях, ще има и специални награди.

 

Всички участници ще получат специални грамоти от Медийна група „Черно море“ и много прекрасни награди от нашите партньори.

 

Произведенията ще бъдат оценявани от компетентно жури с Председател управителят на Медийна група „Черно море“ – г-жа Нася Атанасова.

 

В състава на журито са включени уважавани представители на варненските медии:


Наталия Чешмеджиева – директор на Радио Варна


Даниела Стойнова – кореспондент на БНР във Варна


Наталия Господинова – главен редактор на Дарик радио Варна


Луиза Тахмисян - редактор „Новини“ в тв „Черно море“,


Марица Гърдева - мениджър на вестник „Черно море“,


В навечерието на 24 май - Ден на славянската писменост и култура, на официална церемония ще бъдат връчени наградите на победителите в Конкурса.


Събитието ще бъде заснето и ще се излъчи в програмата на телевизия „Черно море“.

 

Очакваме ви!


РЕГЛАМЕНТ ЗА УЧАСТИЕ:


В Конкурса са поканени да участват, с до 3 бр. авторски снимки (снимките може да са направени и с телефон), придружени с текст до 200 думи, всички ученици от 8 до 12 клас от училищата в гр. Варна и студенти на възраст до 28 години от университетите в града. 

 

Снимките и текста трябва да представят града и района в който живеете, така както ги виждате Вие, със заглавие „Това е моята Варна!“

 

Текстът трябва да е с дължина до 200 думи. Текстове с по-голям обем няма да се разглеждат.

 

Повече от 3 снимки няма да бъдат представяни за оценка. При положение, че има изпратени повече от три снимки, организаторите си запазват правото да преценят кои от тях да представят пред публиките и журито.

 

Материали за участие се приемат до 30 април 2017 година. 


Изпращате своите произведения, придружени от кратка визитка (три имена, учебно заведение, възраст и телефон за връзка) на имейл адрес media@chernomore.bg.

 

Оценяването в конкурса преминава през два етапа:

І етап – оценка от публиката. На този етап публикуваните на сайта на Информационна агенция „Черно море“, www.chernomore.bg, снимки с текст трябва да съберат най-малко 100 споделяния в социалната мрежа Фейсбук, за да може да премине за оценка на ІІ етап.


ІІ етап – оценка на журито. Жури в състав от 7 представители на варненските медии ще оценява преминалите І етап материали с оценки от 1 до 10. След отпадане на най-високата и най-ниската дадена от журито оценка, всяко произведение ще бъде оценено със средно аритметично от останалите пет оценки. При две абсолютно равни оценки журито взима решение за класирането на произведенията с гласуване.


Анонимни материали или такива, които са подписани само с малко име, или липсва някой от посочените атрибути на визитката, ще имат срок от 72 часа, да отговорят на изискването. В противен случай губят право на участие в конкурса.

 

Черно море

 

Вижте още Наградиха участниците в конкурса на Медийна група "Черно море" - "Защо да остана във Варна?" (СНИМКИ)

 

Всички снимки от награждаването на участниците в конкурса на Медийна група "Черно море" - "Защо да остана във Варна?"

Коментари

Новини Варна