IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Култура
11:04 | 9 март 2017
Обновен: 12:24 | 25 април 2024

Стефани Йорданова: Това е моята Варна!

Конкурс на Медийна група „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
Стефани Йорданова: Това е моята Варна!

Моята Варна не е онова, което пише в интернет или това, което екскурзоводите всеки път разказват на чужденците или останалите граждани на България. Варна не е само забележителности или място, където да прекараш своята ваканция за една седмица или в краткосрочен план. Моят град е част от моето сърце и една мъничка вселена от обширната географска шир, тя е и нещо повече.Тя всеки ден ме учи на нещо нова, кара ме да мечтая, да приемам успехите и провалите и да ставам все по-добър човек.

 

Това, което ми харесва най-много във Варна са изгревите и залезите. Изгревите ми напомнят за бъдещето, което Варна може да предложи, а залезите те са в края на деня и показват, че дори и най-великите неща и планове се нуждаят от почивка и размисъл. Моят град ми помага да израстна като личност и ме подкрепя за което. Сутрин се събуждам с изгрева свежа и амбицирана за да постигна нещо ново, да допринеса за развитието на моят красив град, а вечер залеза ме кара да преосмисля какво успях да направя и какво не. Когато вечер заспя след залез и се събудя новият ден започва, а заедно с него и моите мечти. Варна за мен е не само топлина и уют,но и  начин на живот и бъдеще.

 

Естествено  във Варна съществуват толкова красиви места, на които човек получава толкова много вдъхновение. А какво повече му трябва на човек, ако не бъдеще, спокойствие, топлина, уют и капка вдъхновение?

 

Стефани Димитрова Йорданова

16г

СУЕО "Ал.С.Пушкин", град Варна

 

Четете още Конкурс на Медийна група “Черно море“ на тема “Това е моята Варна!“

 

Марина Лилкова Недева: Това е моята Варна!

 

Димитър Димитров: Това е моята Варна!

Коментари

Новини Варна