IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Култура
15:53 | 20 август 2017
Обновен: 15:57 | 24 април 2024

Започва Международният фестивал на дигиталните изкуства Futuro 2017

Третото издание се провежда във Варна

По материала работи: Юлиян Атанасов
Започва Международният фестивал на дигиталните изкуства Futuro 2017

За трета поредна година във Варна ще се проведе Международният фестивал на дигиталните изкуства Futuro 2017. От днес - 20 до 24 август, лектори от България, Канада, Гърция, Сърбия, Великобритания, Холандия, Полша, както и специални гости от цял свят, ще разкрият тайните на дигиталните изкуства.

 

В тазгодишното издание на събитието ще участват впечатляващи лектори от България, Франция, Гърция, Сърбия, Великобритания, Полша, както и специални гости от цял свят. Futuro 2017 е създаден с мисията да разкрие нови хоризонти за хора от цял свят, които търсят знание, свежи идеи и различни перспективи в сферата на дигиталните изкуства. Форумът предоставя уникалната възможност да се запознаете лице в лице с професионалисти, работещи в арт индустрията и развлекателната индустрия, които са тук, за да споделят с вас своите ценни знания, опит и идеи, които работят.

 

Четете още: „Дисни” започват работа по филм за Оби-Уан Кеноби от „Междузвездни войни”

Коментари

Новини Варна