Джоузеф Косински разкри подробности за „Топ гън: Маверик“
Световната премиера на лентата е насрочена за 12 юли 2019 г
Публикувана: 12 Oct 2017 | 17:15

Режисьорът Джоузеф Косински разказа за основните разлики, които неговият филм ще има, от оригиналната лента, която излезе точно преди 31 г. 

„Съвременната авиация изключително много се отличава от тази през 1986-та. През това време не се водеха войни, може би в продължение на 15-20 г. и затова тонът на филма и поведението на персонажите беше коренно различно.

Сега, през 2017 г., авиацията се намира в постоянно състояние на война, от 20 г. насам. Затова трябва не само да се вземе и презаснеме първата част, а да се отразят измененията в глобален план. Ние се приготвяме за една съвременна адаптация.

Искам да дам възможност на зрителя да усети атмосферата, както и да го пренеса в света на морската авиация, да може да почувства от първа ръка какво е да си пилот на изстребител. Подходът ми към лентата ще бъде изцяло в духа на времето, в което живеем.“ – казва Косински.

Очаква се снимките по „Топ гън: Маверик“ да започнат веднага, след като Том Круз приключи с работата по „Мисията невъзможна 6“. Очаква се и Вал Килмър да се завърне в своята роля. 

По думите на продуцента Джери Брукхаймър, сюжетът ще е посветен и на рязкото нарастване популярността на дроновете, в резултат на което, професията пилот постепенно отива в миналото. 

Световната премиера на лентата е насрочена за 12 юли 2019 г.


cinefish.bg

Коментари ( 0 )