Как се става Джедай (ВИДЕО)
Режисьорът Райън Джонсън показа в „любителски кадри“ подготовката на актьорите
Публикувана: 4 Dec 2017 | 12:16

Седмица преди началото на излизат нови кадри как е направен „Междузвездни войни: Последните джедаи“. Най-впечатляващи са тренировъчните процеси през които са преминали всички актьори и най-вече Дейзи Ридли. Режисьорът Райън Джонсън сам е запечатвал тренировъчния процес и реши да го сподели.

Сюжетът разказва за противопоставянето между добро и зло, а действието започва след гибелта на Хан Соло. В Галактиката, където Първия Орден и Съпротивата яростно се сражават едни с други в една безконечна война, Рей пробужда Силата в себе си.
Но какво ще се случи, когато тя отиде да се срещне с единствения останал жив джедай – Люк Скайуокър? Междувременно Кайло Рен вече е минал на тъмната страна на Силата и е убил собствения си баща, заемал висока позиция в Първия Орден. Но до къде ще стигне той, преследвайки амбициите, наследени от страшния му родственик Дарт Вейдър?

Ситуацията се обостря още повече, когато майката на Кайло, лидерът на Съпротивата Лея, заедно с По, Фин и ВВ-8 започват изпълнението на нова мисия.

Премиерата в България е насрочена за 15 декември.

c

Коментари ( 0 )