IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Култура
12:40 | 14 декември 2017
Обновен: 15:57 | 24 април 2024

Награждават лауреатите от общинския конкурс „Рождество Христово”

Участват 446 деца от подготвителните групи на детските градини и ученици от 1 до 12 клас

По материала работи: Слав Велев
Награждават лауреатите от общинския конкурс „Рождество Христово”

446 деца от подготвителните групи на детските градини и ученици от 1 до 12 клас участваха в тазгодишното издание на общинския конкурс „Рождество Христово”.   На 16 декември от 10:00 часа в Концертната зала на Младежкия дом ще се проведе награждаването на лауреатите в надпреварата. Конкурсът се провежда всяка година в навечерието на празника и негов организатор е ЦПЛР-Общински детски комплекс, гр. Варна. Реализира се с финансовата подкрепа  на Община Варна. Журито в състав: председател - Илка Колева-Димитрова - художник, иконограф, ръководител на школа по иконопис към ДПЦ „Св.Архангел Михаил” и членове: Борислав Аврамов Александров - отговорник за работа с младежи към Варненска и Великопреславска Митрополия и Пабло Роберто- Хил Ромеро- Каскон, фотограф разгледа постъпилите:  203 броя рисувани и 136 броя колажирани картички; 63 броя рождественски украси и 44 броя фотографии на участници от различни варненски детски градини, училища и школи по изкуства.

 

В деня на награждаването Коледните картички и украса ще бъдат експонирани  в изложба-базар, която ще бъде подредена във фоайето на Младежки дом. За прекрасното настроение на наградените, техните ръководители и родители ще  се  погрижат  талантливите деца от школите по изкуства в Детския комплекс. Погледнете и нашия Коледен афиш. Заповядайте на концертите и спектаклите, за да се заредите с Коледно настроение.

 

Четете още: С концерт НУИ „Добри Христов“ отбелязва годишнината си

Коментари

Новини Варна