IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Култура
19:02 | 24 януари 2018
Обновен: 16:16 | 25 април 2024

Глен Хюз пристига във Варна на 18 август

Много съм развълнуван, че се връщам в България след дълго отсъствие, заяви легендарният музикант на Deep Purple

По материала работи: Деян Михайлов
Глен Хюз пристига във Варна на 18 август

Глен Хюз обяви на страницата във фейсбук, че заедно с Б.Т.Р. ще са хедлайнери на рокфестивала "Варна Мега Рок". Концертът ще се проведе на пристанището във Варна на 18 август 2018 г. 

"Много съм развълнуван, че се връщам в България след дълго отсъствие и се радвам да видя скъпия ми приятел Цонко Цонев, момчетата от Б.Т.Р и разбира се всички красиви фенове в България. Точно преди рождения ми ден, това ще бъде празник. Пожелавам всички успехи с това ново събитие и съм горд да бъда поканен като специален гост, който да оглави първия ден на този нов фестивал ".

Глен Хюз добива световна слава, след като в средата на 1970-те г. се присъединява към т.нар. трети и четвърти състав на легендарната английска хард рок група Deep Purple. След разпадането на групата през 1976 г. Хюз започва дългата си солова кариера с кратко прекъсване за присъединяването му като вокалист на Black Sabbath за албума им от 1986 г. Seventh Star. Фронтмен на супергрупата "Блек Кънтри Комюниън". 

 

АЛЕКСАНДЪР ГЪЛЪБОВ

 

Коментари

Новини Варна