Сам Рокуел като грижовна горила
Актьорът е протегнал ръка към спечелването на първия си Оскар
Публикувана: 24 Feb 2018 | 12:05

В очакване на своя заслужен „Оскар“ за ролята си на склонен към насилие полицай в „Три билборда извън града“, Сам Рокуел е готов за ново предизвикателство. Той ще озвучава горила в „The One and Only Ivan”, нова семейна драма на „Дисни“, екранизация по популярна книга.

Теа Шарок („Аз преди теб“) ще е режисьор на филма, комбиниращ анимация и игрално кино, а сред продуцентите е Анджелина Джоли. Носителката на „Оскар“ ще озвучава и слоницата Стела, а младата звезда от „Проектът „Флорида“ Бруклин Принс ще е малкото слонче Руби. 

Публикувана през 2011 г., книгата разказва историята на горилата Иван, която живее в клетка в търговски център, заедно със Стела и едно бездомно куче, наречено Боб. Иван не си спомня живота преди пристигането си тук, но когато малкото слонче Руби е докарано в мола, животът му изведнъж се преобръща. Добродушната горила започва да се грижи за Руби и съставя план да го отведе далеч от техните постоянно тормозещи ги собственици. 

Ариана Грийнблат, която участва в сериала на „Дисни“ „Stuck in the Middle“, ще изпълнява главната роля в игралната част от проекта.

Cinefish.bg

Коментари ( 0 )