IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Култура
15:06 | 12 юни 2018
Обновен: 22:44 | 17 март 2024

С вход свободен Парк-музея „Вл. Варненчик” във Варна отбелязва Деня на бащата

Посетителите ще имат възможността да се запознаят със средновековно въоръжение и снаряжение, както и да участват в стрелба с лък в мишена

По материала работи: Пламен Янков
С вход свободен Парк-музея „Вл. Варненчик” във Варна отбелязва Деня на бащата

С вход свободен на 16 юни, събота, от 10.00 до 17.00 ч., в Парк-музей на бойната дружба – 1444 г. „Владислав Варненчик“ ще се проведе Ден на бащата, посветен на специалната връзка между таткото и детето. За втора поредна година в началото на лятната ваканция децата и техните родители ще могат да се забавляват заедно в музея.


Специално за събитието, от 10.00 до 13.00  ч.,  Регионална служба „Военна полиция“ – Варна, ще запознае всички присъстващи със специализираната бронирана машина „Пясъчна котка“, съвременно военно оборудване, оръжие и помощни средства. 

 


Демонстрация на схватки от Средновековието с мечове, брадви и копия ще представят Сдружение за исторически въстановки „Чигот“ от 14.00 до 17.00 ч. Посетителите на музея ще имат и възможността да се запознаят със средновековно въоръжение и снаряжение, както и да участват в стрелба с лък в мишена. 

 

Черно море

 

Четете още Разнообразни забавления за Деня на бащата организира Военноморският музей във Варна

 

Коментари

Новини Варна