Рупърт Гринт в новия сериал на Шаямалан
Рижавият актьор още няма силна роля след участието си във филмите за Хари Потър
Публикувана: 3 Dec 2018 | 17:26

За разлика от своите бивши колеги Даниел Радклиф и Ема Уотсън от поредицата за Хари Потър, Рупърт Гринт няма с какво да се похвали през последните години. Но това е на път да се промени скоро. Актьорът ще участва в новия сериал на М. Найт Шаямалан за Apple, чийто жанр е психологически трилър.

Все още не се знаят подробности за сюжета на новия сериал, но пилотният епизод ще разказва за съпрузите Дороти и Шон Търнър, които наемат младата бавачка Лиана да им помага в грижите за тяхното новородено бебе. Гринт ще е в ролята на Джулиан Пийс, по-малкият брат на Дороти. В нейната роля ще видим Лорън Амброуз („Два метра под земята“), а звездата от „Игра на тронове“ Нел Тайгър ще е в ролята на бавачката.

Тони Басгалоп, създател по популярни английски сериали като „Хотел Вавилон“ и „EastEnders“, е създател на този все още неозаглавен проект, освен това ще е сценарист и изпълнителен продуцент на всички епизоди. Шаямалан също ще е изпълнителен продуцент и ще режисира първия епизод – нещо, което направи и за сериала „Уейуърд Пайнс“.


След успеха на „На парчета“ създателят на „Шесто чувство“ е отново във върхова форма, така че интересът към новия сериал е определено голям. Иначе Шаямалан е готов с новия си хит, който ще щурмува големия екран. „Стъкления“ е дългоочакваното продължение на „На парчета“, в което се събират Брус Уилис, Самюел Л. Джаксън и Джеймс Макавой. Премиерата му е на 18 януари 2019 г.

Cinefish.bg

Коментари ( 0 )