IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Култура
16:52 | 29 януари 2019
Обновен: 16:35 | 26 април 2024

Джони Деп поема устремно към Балканите

Холивудската звезда ще се снима в "Минамата"

По материала работи: Слав Велев
Джони Деп поема устремно към Балканите

Снимка: Reuters

Холивудската звезда Джони Деп поема към Балканския полуостров напролет. Звездата от "Карибски пирати" няма да се отдаде на почивка обаче, а вместо това ще скочи в ролята на прочутия военен фотожурналист Уилям Юджийн Смит за новия си филм "Минамата".Част от снимките ще се проведат в градчето Тиват, Черна гора, потвърдиха от местни кинодейци, като според тяхна информация Деп и компания ще акостират на терен през месец май, пише "Монитор". Над 200 филмови дейци от Черна гора се очаква да бъдат ангажирани с продукцията. Други сцени пък ще бъдат заснети в сръбската столица Белград.

 

Сюжетът на "Минамата" ще се върти около Юджийн Смит и работата му по фотоесето, над което работи за отравянето на жителите на село в едноименния японски залив години след Втората световна война. Сценарист на заглавието е Дейвид Кеслър, а на режисьорското столче ще седне Андрю Лвитас, сочи справка в IMDb.

 

dnes.bg

Четете още: Почина легендата Мишел Льогран

Коментари

Новини Варна