„Теория за Големия взрив“ е към края си
Ситкомът бе 12 сезона на телевизионният екран
Публикувана: 11 Feb 2019 | 17:52

Членовете на екипа на комедийния сериал "Теория за Големия взрив" отпразнуваха с чаша шампанско предвидения край на шоуто през май и поставянето на възпоменателна плоча с неговото заглавие в студио "Стейдж 25" на "Уорнър брадърс", предаде Асошиейтед прес.
"Теория за Големия взрив" се снима от 12 години. Сериалът все още е най-популярната ситуационна комедия, но тази пролет снимките ще бъдат преустановени и екипът ще напусне студиото.


Актьорите Джим Парсънс, Джони Галеки, Кейли Куоко, Майам Биалик и другите членове на комичния екип изрепетираха епизод, който ще бъде излъчен през следващия месец.
"Ще бъдем нещастни, когато сериалът приключи. Тъжен съм", каза продуцентът Чък Лори пред събралите се актьори и сътрудници. Той добави, че идеята да се сложи край на сериала не е негова, но това е подходящият момент.


Само още четири студиа на "Уорнър брадърс" имат подобни възпоменателни плочи. В тях са снимани сериалите "Двама мъже и половина", "Спешно отделение", "Приятели" и "Елън".
Тъй като Чък Лори е сценарист и на "Двама мъже и половина", това е второто подобно признание за неговото творчество. Той е един от най-успешните комедийни продуценти. А автор е и на "Методът Комински" - отличен със Златен глобус за най-добра комедия.
"Теория за Големия взрив" приключва едновременно с друг известен сериал - "Модерно семейство", събрал пет награди Еми, което несъмнено ще създаде празнота в телевизионното пространство.

Според Чък Лори обаче това е част от естествения телевизионен цикъл.
 
"Колко пъти през годините сме чували, че любимият ни сериал свършва, а после се появява друго хубаво шоу?", пита той.

Dariknews.bg

 

Коментари ( 0 )