IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Култура
17:52 | 11 февруари 2019
Обновен: 17:16 | 24 април 2024

„Теория за Големия взрив“ е към края си

Ситкомът бе 12 сезона на телевизионният екран

По материала работи: Деян Михайлов
„Теория за Големия взрив“ е към края си

Членовете на екипа на комедийния сериал "Теория за Големия взрив" отпразнуваха с чаша шампанско предвидения край на шоуто през май и поставянето на възпоменателна плоча с неговото заглавие в студио "Стейдж 25" на "Уорнър брадърс", предаде Асошиейтед прес.
"Теория за Големия взрив" се снима от 12 години. Сериалът все още е най-популярната ситуационна комедия, но тази пролет снимките ще бъдат преустановени и екипът ще напусне студиото.


Актьорите Джим Парсънс, Джони Галеки, Кейли Куоко, Майам Биалик и другите членове на комичния екип изрепетираха епизод, който ще бъде излъчен през следващия месец.
"Ще бъдем нещастни, когато сериалът приключи. Тъжен съм", каза продуцентът Чък Лори пред събралите се актьори и сътрудници. Той добави, че идеята да се сложи край на сериала не е негова, но това е подходящият момент.


Само още четири студиа на "Уорнър брадърс" имат подобни възпоменателни плочи. В тях са снимани сериалите "Двама мъже и половина", "Спешно отделение", "Приятели" и "Елън".
Тъй като Чък Лори е сценарист и на "Двама мъже и половина", това е второто подобно признание за неговото творчество. Той е един от най-успешните комедийни продуценти. А автор е и на "Методът Комински" - отличен със Златен глобус за най-добра комедия.
"Теория за Големия взрив" приключва едновременно с друг известен сериал - "Модерно семейство", събрал пет награди Еми, което несъмнено ще създаде празнота в телевизионното пространство.

Според Чък Лори обаче това е част от естествения телевизионен цикъл.
 
"Колко пъти през годините сме чували, че любимият ни сериал свършва, а после се появява друго хубаво шоу?", пита той.

Dariknews.bg

 

Коментари

Новини Варна