Детайлите от „Отмъстителите: Краят“, които може би сте пропуснали
Вгледайте се по-добре в кадрите от филма
Публикувана: 18 Mar 2019 | 17:23

Всяка продуктивна дейност спря в една от сутрините на миналата седмица, когато Марвел пусна пълния трейлър на дългоочаквания филм „Отмъстителите: Краят“. Само за няколко часа трейлърът набра повече от 10 милиона гледния онлайн, тъй като фанатизираните фенове гледат тези 2 минути и 22 секунди на повторение, търсейки всякакви улики, които намекват какво точно ще се случи последната епична част на тази кино сага, произлязла от вселената на Марвел. Ето някои много важни подробности от бързата компилация от кадри на тези няколко минути от „Отмъстителите: Краят“, които може да сте пропуснали…

 

 

Статуята на Свободата все още свети непокътната

Ню Йорк изглежда доста унищожен и посърнал. Оказва се, че водите около остров Манхатън са се превърнали в пристанище за оцелелите след последните събития от предходната част. Но светлината на Статуята на свободата все още огрява света, при това с пълна сила. Това символично ли е за готовността за съпротива на Отмъстителите?

 

 

Дъщерята на Ястребово око

В комикса няколко жени са влизали „под кожата“ на Ястребово око. Една от тези героини вече ще и Кейт Бишъп. Макар да не е биологична дъщеря на Клинт Бартън, тя взима неговото име, когато нейният образ за първи път се появява в спин-оф версията на легендарния отбор супергерои, наречена…„Младите отмъстители“. Там тя е представена като протеже на Клинт. Изглежда, че тук Клинт обучава „дъщеря“ си. Ще бъде ли тя следващото Ястребово око, предстои да разберем…

cinefish.bg

 

 

Отмъстителите са атакувани от всички страни 
Ястребово око може да бъде видян да се спасява от експлозия. Базирайки се на фона зад него, изглежда, че той е в джета на Отмъстителите. След като половината свят е унищожен, кой ли напада Отмъстителите?

 

 

Бойната машина и Рокет


Ако се замислим, според вече излезлите филми от поредиците на Марвел, тези двамата сякаш нямат много време на екрана заедно. Тук изглежда, че най-накрая това ще се промени. Виждаме, че Рокет е снабден с нетипични за него реквизити, изглежда, че двамата може да имат доста нестандартна мисия. Но може да сме спокойни, защото тези два образа са едни от най-обичаните и едва ли ще бъдат похабени в която и да война, било то и тази за спасяването на света. 

 

 

Ястребовото око има гот-пънк визия


Изглежда, че Клинт е претърпял някои големи промени. В края на „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ стрелецът си подаде оставката от неуморния отбор спасители на света. Той изглежда се наслаждава на спокоен живот със семейството си, от вида на сцената с бащата и дъщерята в началото на трейлъра. Но в по-късните кратки сцени се намеква за голяма промяна. Той изцяло е подновил вида си и вече все повече напомня на „Ронин“ визията си от оригиналния комикс. Изглежда се е превърнал в нещо като хладнокръвен убиец. На всичкото отгоре, дори има много екстравагантна нова прическа. В трейлъра Капитан Америка се опитва да го убеди, че те ще победят. Няма какво да се залъгваме. Семейството на Клинт вероятно е било прахосано от злите сили. Само това може да обясни новия му мрачен и тотално различен от познатия ни досега вид.

 

„Каквото и да ни коства“ 


Тази теория вече усилено се върти из интернет. Една от основните теми на този трейлър е репликата "каквото и да ни коства". Но ще забележите, че само четирима Отмъстители казват тази реплика: Капитан Америка, Черната вдовица, Ястребово око и Железният човек. След като всички знаем, че договорът на Крис Еванс изтича след края на този филм, а пък безпогрешния стрелец изглежда, че няма какво да губи, фанатизираните фенове спекулират, че тези четирима може би ще се пожертват, за да спасят човечеството.

 


Изглежда, че ни предстои и пътуване във времето


Много фенове твърдят, че пътуване във времето ще играе огромна роля в този филм. А и някои изтекли от снимачната площадка папарашки снимки показват познати събития от предишни филми. Можем да видим Тор в кадър, който сякаш е взет от финалната сцена на „Бойна без край“, а Капитан Америка носи същата униформа и щит от „Войната на героите“. Дали това потвърждава ли, че ще се върнем към някои по-стари сюжетни линии?

 


Космическите костюми 


Краят на трейлъра показва Отмъстителите, облечени в лъскави нови бели костюми. Те изглеждат почти като астронавти. Дали не са се насочили в Космоса, за да се изправят срещу Танос? Или, тъй като Ант-Мен е там, може би са се отправили към квантовата реалност?

Коментари ( 0 )