Джейми Ланистър издаде края
Актьорът Николай Костер-Валдау май каза повече...
Публикувана: 15 Apr 2019 | 21:25

Чудите се какво ще ни поднесе финала на "Игра на тронове"? Актьорът Николай Костер-Валдау, влизащ в ролята на Джейми Ланистър, може случайно да е издал какво ще се случи в последния епизод. Той даде интервю за "The Ellen DeGeneres Show" и там издаде интересна подброност, забелязаха почитатели.

Водещата Елън го помоли да направи обобщение на сериала в рамките на 30 секунди. От изявлението на Николай си проличава, че Бран Старк ще има основна роля в последния сезон.
 
Той казва следното: "Има момче, което е изгубило пътя си в живота, нуждае се от помощ, и този мъж, Джейми Ланистър, му помага. Бута го от кулата, Бран пада на земята и осъзнава, че трябва да направи нещо с живота си. Той става Триоката врана - магическо създание, което може да предвижда бъдещето, да се връща назад в миналото и помага светът да бъде спасен. И всичко това е заради Джейми Ланистър, този страхотен човек!".
 
Почитателите на сагата са се впечатлили именно от тази фраза в разказа на Костер-Валдау - "помага светът да бъде спасен". Те коментират, че засега Бран Старк не е направил нищо толкова величествено и полезно, което може да се сравни със "спасение на света", затова смятат, че момчето ще има ключова роля в последния сезон и че това е спойлер.

Dnes.bg

Още от: Култура

Коментари ( 0 )