IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Култура
18:51 | 15 април 2019
Обновен: 17:24 | 24 април 2024

„The Rise of Skywalker“ и първи коментари за „Епизод IX“

Една от големите атракции е завръщането на Били Дий Уилямс в ролята на Ландо Калрисиан

По материала работи: Деян Михайлов
„The Rise of Skywalker“ и първи коментари за „Епизод IX“

Най-после дочакахме първия трейлър, по-скоро тийзър на „Междузвездни войни: Епизод IX“. Всъщност оттук нататък можем да го наричаме „Rise of Skywalker“, както ще е официалното му заглавие. Разбира се, той предизвика най-много коментари през изминалия уикенд.

Знаем, че това ще е официалния финал на сагата за Скайуокър и затова заглавието звучи логично. Джей Джей Ейбръмс споделя, че действието ще се развива „известно време“ след събитията в „Последните джедаи“. Той се е консултирал с Джордж Лукас, преди да започне да пише сценария.


В трейлъра виждаме познати герои като Рей, Фин и По Дамерон, както и ново поколение бойци на Съпротивата, впуснали се в последна битка за спасението на галактиката. Една от големите атракции е завръщането на Били Дий Уилямс в ролята на Ландо Калрисиан, който заедно с Чубака отново се вихри в любимия си кораб „Хилядолетният сокол“. 
И като стана дума за завръщане, един познат герой се завръща в сагата. В края на трейлъра чуваме един вледеняващ смях, който предизвика най-много коментари. Възможно ли е той да е на император Палпатин? Самият Ейбръмс потвърди, че актьорът Иън Макдермит, който изпълни ролята в предишните епизоди, ще се завърне и в новия филм. Все още не е ясно точно под каква форма, но отново ще го видим на екрана, като това явно е една от най-строго пазените тайни по време на снимките.


Междувременно Катлийн Кенеди потвърди, че „Дисни“ имат големи планове за бъдещето на „Междузвездни войни“. В следващите 10 години ще видим първите филми от новите две трилогии. Едната ще бъде дело на Райън Джонсън, а по другата работят създателите на „Игра на тронове“ Д. Б. Уайс и Дейвид Беньоф.


 

Cinefish.bg

Коментари

Новини Варна