IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Култура
14:07 | 16 октомври 2019
Обновен: 12:32 | 12 март 2024

Койна Русева ще се срещне с възпитаници на ОДК

Актрисата ще разкаже любопитни моменти от своята кариера и ще отговори на въпросите на децата

По материала работи: Слав Велев
Койна Русева ще се срещне с възпитаници на ОДК

Актрисата Койна Русева ще се срещне с възпитаници на ЦПЛР - Общински детски комплекс във Варна. Срещата с нея ще бъде пред зала 1 на Фестивален и конгресен център на 28.10.2019 г., когато старозагорката гостува в морската столица с пиесата "Умопомрачение" от Сам Бобрик. Пред децата от театралните школи "Глобус", "Палечко", "Вълшебната завеса", "Златното ключе" и кинематографистите от "Братя Люмиер" актрисата ще разкаже любопитни моменти от своята кариера и ще отговори на въпросите на децата.

 

Проектът "Вдъхновяващи срещи" на ОДК - Варна, който стартира през миналата учебна година, събира възпитаници на школите с различни успели личности от културния и обществен живот на страната и чужбина. До този момент участие в него са влези актьорите Кръстю Лафазанов и Мариан Вълев, телевизионната водеща Диана Любенова, журналистът Георги Тошев, режисьорът Теди Москов, художникът Светлин Ненов и мн.др. По този проект младите журналисти от в-к "НахОДКи" са гостували в студията на БНТ2 и Радио Варна.

 

Новата си книга „Благовестието на думите“ представя във Варна Владимир Стоянов

Коментари

Новини Варна