IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
20:32 | 26 януари 2015
Обновен: 22:31 | 25 март 2024

На моминско парти Лейди Гага се кърши на пилон

Тя се присъединила към свои приятелки от гимназията в родния Ню Йорк

По материала работи: Борис Проданов
На моминско парти Лейди Гага се кърши на пилон

Лейди Гага се пробвала в танците на пилон на моминското парти на своя приятелка този уикенд (23 - 25 януари). Създателката на хита „Poker  face” се присъединила към група свои приятелки от гимназията в родния Ню Йорк, където бивша съученичка на звезадата и нейна приятелка от над 20 години вдигнала шумен купон преди да се омъжи.

 

Гага не пропуснала да докуменира веселбата в „Инстаграм”, като написала „Вечер с момичетата, дайте виното! Момински уикенд с най-добрата ми приятелка… тя се омъжва… много я обичам, да я изпратим със стил”.След буйна нощ в град, групата момичета отишла в студио за уроци по танци на пилон на следващия ден и певицата качила две нейни клипчета с надпис: „Махмурлийски уроци по танци на пилон! Някой да даде четка за коса на тази попзвезда”.

 

Партито продължило по-късно вечерта с мъжки стриптийзьори, торта и свещи с формата на фалос, за които Гага пуснала няколко пиперливи шеги.

 

Под общата снимка на нея и приятелките си певицата сложила надписа “Бог да помага на родителите на католическите ученички. Бяхме лоши в гимназията, сега също сме такива”.

 

БГНЕС

 

Коментари

Новини Варна