IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Лайфстайл
08:41 | 28 март 2015
Обновен: 15:24 | 26 април 2024

Ангел и Моисей "скъсахa"

Moмчетата се отдават на солова кариера

По материала работи: Златина Добрева
Ангел и Моисей "скъсахa"

След близо тригодишно партньорство един от най-успешните тандеми на българската сцена реши да направи следващата крачка и двамата артисти да се впуснат в предизвикателството на солова кариера. Ангел и Моисей бяха един от най-интересните и изнаненадващи за публиката дуети в първия сезон на X Factor в България. Зрителите ги подкрепиха, класирайки ги четвърти на финала, а характерният им сценичен образ, облечен в плътния и специфичен глас на Моисей, бийтбокса, китарата, актьорските и дори танцови способности на Ангел, им спечелиха огромна база от верни последователи в общата им кариера след предаването.
Двамата не са дует преди кастингите за телевизионния формат. Те се събират като на шега и без особени очаквания в деня на прослушването, с идеята да обединят в едно атрактивно сценично присъствие различните си характери и таланти. Комбинацията е толкова сполучлива, че двамата решават да продължат заедно и след края на тв формата. Издават повече от 6 сингъла за период от три години, всеки от които е безспорен хит. Песните "Кой ден станахме?", "Знаеш ли кой видях", "Спомняй си", "Тази снимка пази" и "Къде си брат?" се превърнаха в химни за многобройните им фенове, едни от най-въртяните песни в българския ефир и им донесоха много награди.
След края на договора им като дует, двамата артисти решават да направят следващата сериозна стъпка в кариерите си - да работят по солови проекти, информира unison.
Ангел вече е готов с нови, написани от него песни. В момента разработва и интересна концепция за живите си изпълнения - трио с акустична, бас и електрическа китари, подплътени от три вокала, заедно със своите колеги Васето Крумов (ел. китара) и Христо Михалков (бас). Първите два сингъла на Ангел ще бъдат заснети на полуостров Парга, Гърция в края на април, като единият ще бъде представен пред публика в средата на май, а следващият - през август.
Моисей, който притежава рядко специфичен и колоритен мъжки вокал, в момента работи по няколко собствени парчета и видео вариантите им, които ще започнат да бъдат представяни пред публика през следващите месеци. Наскоро той прибави неподражаемия си почерк и в едно от най-харесваните и успешни парчета в момента - "Единствената" в изпълнение на Pavell & Venci Venc feat. Моисей, на което е и съавтор.

Коментари

Новини Варна