IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
19:54 | 2 август 2015
Обновен: 01:09 | 19 април 2024

Изгубено плюшено зайче търси собственика си във Фейсбук

Животинката стана истинска сензация в социалната мрежа

По материала работи: Слав Велев
Изгубено плюшено зайче търси собственика си във Фейсбук

Персоналът на летище Олборг в Дания откри забавен начин да прекара времето си в четвъртък, като започна Фейсбук кампания за откриването на собственика на загубено плюшено зайче, предаде „Локал”, цитиран от fbr.bg.
 

На Фейсбук страницата на летището персонала публикува снимка на изоставено зайче, седнало на стол с надпис, който спечели сърцата (и харесванията) на много от последователите на летището: „Изгубих моя собственик. Откриха ме в зоната за игра на летище Олборг. Реших да помагам на летището докато чакам моя собственик, но бих искал да се прибера вкъщи. Знаете ли на кого принадлежа?”
 

Постът бе придружен от допълнителни снимки на зайчето, което „помага” на местния персонал с различни задачи около летището, като например товаренето на багаж и наземното обслужване.
 

Публикацията от тогава се разпространи светкавично и има близо 6000 споделяния, 4000 харесвания, а близо 300 души са написали предложения за това как да се открие собственика, заедно с похвали за чувството на хумор на служителите.
 

„Каква чудесна и позитивна публикация. Надявам се (зайчето) да намери пътя си отново у дома, и мисля че е страхотно, че е страхотно че благодари за вашата отзивчивост, като помага из летището”, пише Елсе Мари Педерсен.
 

„Страхотно е че имате излишна енергия за малки и сладки идеи като тази. Сигурен съм, че малкият собственик ще се зарадва че сте се погрижили за неговата/нейната любима играчка”, пише Ингрид Хедеванг.
 

Един от служителите на летището „Лиса от маркетинг”, също отдели време за да отговори на много от коментарите, обещавайки че ще предаде някои от милите съобщения на зайчето.
 

„Писах на Изчезнали лица в Дания, за да видим дали ще могат да помогнат с този сериозен въпрос”, пише Яков Гаденсгард.
 

„Това определено е сериозна ситуация, тъй като се сетих, че са ни свършили морковите!”, отговори Лиса.
 

Собственикът, на превърналото се в най-известното зайче в Дания, все още не е открит и Лиса подозира, че семейството му може да е на почивка – но обеща да се грижи за него, докато не се върне в ръцете на своя стопанин.

Коментари

Новини Варна