IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Лайфстайл
11:43 | 30 юли 2016
Обновен: 05:58 | 21 април 2024

Мика Стоичкова и Айкут ще си кажат "Да" и в Правец

Церемонията ще бъде след като г-жа Рамадан роди

По материала работи: Слав Велев
Мика Стоичкова и Айкут ще си кажат "Да" и в Правец

Преди броени дни Мика Стоичкова и нейният избраник в живота Айкут Рамадан изненадаха със скромна и нетипична сватбена церемония в Маями. Булката бе пременена с черна рокля на точки, докато младоженецът бе по бермуди. 

Очаква се семейство Рамадан да зарадава футболната ни легенда Христо Стоичков с внук или внучка. Засега прогнозите са, че ще бъде момиче и най-вероятно ще носи името на баба си – Марияна.

 

"Мама е моторът на нашето семейство. Тя е супер жена. Безкрайно съм благодарна, че именно тя ни е отгледала със сестра ми, защото винаги ни е показвала правилния път в живота. Имало е дни, в които тя е била и майка, и баща. Безспорно ми е идеал. Научи ме да бъда честна и справедлива. Едва ли има сила или човек, който може по-добре от нея да ме научи на всичко важно в живота, което вече ме е изградило като личност", призна пред "168 часа" Михаела.

Тя разкри, че предстои и сватба в България, но след като роди. С Айкут ще си кажат за втори път „Да“ на церемония в Правец.

 

Христо Стоичков е главният виновник за щастието на младото семейство. Той запознава Мика с Айкут, който е българин от турски произход. Още от първи поглед Мика се влюбила в него и разбрала, че той е мъжът на нейния живот.

В социалните мрежи щерката на футболиста неведнъж е признавала, че е открила голямата любов и връзката им е хармонична.

„Всичко в теб ме окрилява, възхищава и вдъхновява! Щастието, което ми даваш, ме кара да благодаря на Бога за това, че ме е събрал с теб и че те познавам. Ти си моя опора, приятел, любим, ти си всичко, за което една жена може да мечтае!“, написа по повод рождения ден на своя любим Мика.

Официалният зет на Камата има успешен частен бизнес с луксозни транспортни услуги в Щатите, допълва изданието.
 


dnes.bg

Коментари

Новини Варна