IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
11:28 | 25 септември 2016
Обновен: 19:55 | 13 март 2024

Цветанов отдъхна от изборите, стана кум в Арбанаси

Зам.-председателят на ГЕРБ уважи парламентарния секретар на спортното министерство

По материала работи: Юлиян Атанасов
Цветанов отдъхна от изборите, стана кум в Арбанаси

Зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов си отдъхна за няколко часа от подготовката за предстоящите избори.Председателят на ПГ на управляващата партия кумува в Арбанаси на парламентарния секретар на Министерство на младежта и спорта Ваня Колева. Всъщност, Колева и нейният съпруг Николай Колев са женени от 33 години, но решиха да подновят обета си с църковна венчавка.Това стана в присъствието на кумовете семейство Цветанови, на великотърновския кмет Даниел Панов и съпругата му, както и още няколко приятели, съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

 

Николай Колев, който е бивш национален състезател по колоездене и осми на световното първенство в Лестър от 1982 г., избрал повторно да предложи на половинката си, на 33-та година от семейния им живот. Така на скромна вечерна церемония, Ваня и Николай Колеви се врекоха и по християнския канон в манастира “Свeта Бoгopoдица” в Арбанаси."Много се радвам, че със съпругата ми имахме възможност да бъдем свидетели на този църковен брак и то точно в Арбанаси. Щастлив съм, че по този начин се затвърждават християнските семейни ценности", коментира председателят на най-голямата парламентарна група Цветан Цветанов, който присъства във Велико Търново и на честванията на 22 септември.

 

dnes.bg

Четете още: Бойко Борисов обсъди ситуацията с бежанците с евродепутата Джефри ван Орден

Коментари

Новини Варна