IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Лайфстайл
17:58 | 22 октомври 2016
Обновен: 06:44 | 17 март 2024

Брад Пит иска приятелско споразумение за попечителството

Актьорът не е отговорил на искането за развод на Анджелина Джоли

По материала работи: Юлиян Атанасов
Брад Пит иска приятелско споразумение за попечителството

Брад Пит не е отговорил на искането за развод на Анджелина Джоли, въпреки че предвиденият за това срок изтече, съобщи АФП, цитирана от БТА.Актьорът вероятно се страхува, че подобен отговор може да предизвика правна битка, която ще се отрази зле на децата. Той явно предпочита да постигне приятелско споразумение за тяхното попечителство, пишат сайтовете US Weekly и TMZ.

 

Брад Пит иска да получи съвместно попечителство, но се надява да избегне процеса.Анджелина Джоли подаде документи за развод, като каза, че се притеснява за безопасността на децата си, но формално се позова на непреодолими различия.Двамата актьори живяха заедно 10 години, но брак сключиха чак през август 2014 г. Те имат шест деца, три от които са осиновени. Разводът не засяга финансови въпроси, защото те са уредени в предбрачен договор.

 

Формален повод за решението за развод на Анджелина Джоли беше скандал през септември между Брад Пит и 15-годишния им син Мадокс на борда на самолета им. По данни на сайта TMZ Мадокс казал нещо, което извадило от равновесие Брад Пит. Актьорът се нахвърлил върху него и го ударил, въпреки че Анджелина Джоли успяла да застане между тях.Двамата актьори вече обявиха за продан семейното имение "Миравал" във Франция, съобщи Контактмюзик. Те произвеждат от него и вино, което носи имената им. Вероятно следващата реколта ще е с нов етикет.

 

 

Четете още: 3-те зодии с най-силна интуиция

Коментари

Новини Варна