IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
10:13 | 25 февруари 2017
Обновен: 08:37 | 28 март 2024

Несъвършената Мис - Виолина Анчева дари рокля на филипинско момиче

За да влезе във форма, тя посещава редовно фитнес залата 7 месеца

По материала работи: Юлиян Атанасов
Несъвършената Мис  - Виолина Анчева дари рокля на филипинско момиче

„Красотата се крие в несъвършенствата!“ С тези думи българската представителка на „Мис Вселена“ Виолина Анчева разбива мита, че перфектната жена трябва да се вмъкне в „моделските“ мерки 60-90-60. Тя самата гордо заявява, че фигурата й не гравитира около тези цифри, макар специално за конкурса да смъква близо 20 кг.„Появи се на кастинга с наднормено тегло. Но аз лично много се борих да я допуснем по-нататък, за да й послужим като стимул. Решихме да дадем шанс на едно пълно момиче и не сгрешихме”, обяснява организаторът на „Мис Вселена“ у нас Маги Вълчанова.

 

За да влезе във форма, Виолина посещава редовно фитнес залата в продължение на седем месеца.„Първоначално се явих на кастинг за „Мис Национален отбор”. Форматът ме привлече, защото е коренно различен, талисманите имат мисия. Промотира се българският спорт и се цели младите хора да се върнат в спортните зали. Поради така стеклите се обстоятелства не успяхме да проведем „Мис Национален отбор”, но организирахме „Мис Вселена България“, разкри пред „Монитор“ Анчева.

 

И неусетно как „пълното момиче“, за което говори Вълчанова, се озовава на финала на престижния конкурс във Филипините, където получи подкрепа от местните, преди дори да е стъпила на техен терен. Десетки фенове изчакаха полета й от София на летището в Манила, за да получат автограф и селфи със своята любимка. Във Фейсбук пък вече съществува страница с името Miss Bulgaria Suporter (в превод - „Подкрепящ Мис България”), в която местните изразяват любовта си към сънародничката ни.

 

Филипинците обикнаха България още на миналогодишното издание на конкурса, когато след грешка от страна на водещия Стив Харви нашето момиче Радост Тодорова подкрепи тяхната представителка Пиа Вурцбах да вземе полагаща й се корона на сцената.Виолина също остана очарована от страната. Макар покрай ангажиментите си около „Мис Вселена“ да не й остава достатъчно време, за да разгледа в детайл местните забележителности, тя успя да вкуси от невероятната природа на държавата.

 

Най-силно впечатление у нея обаче оставят хората. „Голяма част от тях тънат в нищета. Въпреки това биха свалили дори блузата от гърба си заради теб“, обясни Виолина. Приятелства тя успя да завърже и с останалите красавици от конкурса. „Хранехме се заедно, пиехме кафе, дори си помагахме с прически, разменяхме си дрехи. Стисках палци на всяко едно момиче,защото всички бяха прекрасни и заслужаваха короната“, обяснява Анчева.В сърцето на Филипините тя ще остане завинаги и с милия жест, с който зарадва бедно момиче от Манила, като му дари една от роклите си в конкурса буквално часове преди полета си обратно за България. „Тя ми беше подарък от организаторите на „Мис Вселена”. Не усетих тази рокля обаче като моя. Смятах, че трябва да направя нещо с нея. Най-изненадващото е, че роклята пасва идеално на момичето и не е необходима никаква корекция.

 

dnes.bg

 

Четете още: Пълничките мъже са по-добри в леглото

Коментари

Новини Варна