IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
12:31 | 19 март 2017
Обновен: 23:10 | 19 април 2024

Хороскоп: Кои зодии влизат в новата седмица след силен уикенд

Какво вещаят звездите?

По материала работи: Борис Проданов
Хороскоп: Кои зодии влизат в новата седмица след силен уикенд

Овен (21 март – 20 април)
Приключва чудесен уикенд за вас. В събота беше точният съвпад на Меркурий и Венера в знака на Овена. Аспектът дава красив ум на родените в тези дни, писателска дарба, талант на учител, дипломат и кансултант. Добре е да преговаряте по важни за бъдещето ви въпроси. Ще намирате точните думи, ще правите полезни за околните собствените си намерения и дори да направите грешка ще се оправдаете и ще спечелите. В неделя пътувайте, посетете места на сила, търсете директни срещи с партньори и снабдители. Постигнатото в този уикенд ще помогне да се внедрите в нова пазарна ниша. В понеделник преди да предпримете важен ход, търсете допълнителна информация по въпроса. Слънцето навлиза в знака на Овена на 20 март в 10 ч. 20 мин. по Гринуич. Вечерта навлизате в рисков период. Предстоят два дни на битки и засилена конкуренция на работното място. Ще се разбере кой командва и кой трябва да козирува и у дома. На 21-и проблемите ще са повече от емоционален и любовен характер за родните във втората декада. 21-и е може би най-опасният ви и рисков ден за периода. Всяко невнимание ще ви коства много, ще ви поставя в рискови и губещи позиции и ще ви декласира от месата, за които в миналото сте водили битки. На 22-и заложете стабилен фундамент на всичко предприето. Подпишете нов договор. Не пестете пари и усилия. На 23-и ще постигнете отдавна гонена цел.
 
Телец (21 април – 20 май)
Уикендът е благоприятен ден за всяко начинание. Преградите са лесно преодолими. Ще се справите с проблемите, ще се представите добре на състезания и конкурси. Концентрирайте се над важните цели и ще ги постигнете. Добре е да се пътува на 19-и. Ще осъществите перспективни връзки и ще се договорите за бъдещо сътрудничество. Ден за лични рекорди, за постигане на отдавна гонена цел. Сключилите брак ще постигнат много в съвместния си живот, ще стигнат далече в планове, пътувания и намерения. С навлизанто на Слънцето в знака на Овена, вие навлизате в сатурнова дупка. Още в понеделник ще го усетите, особено ако не сте подготвени за предстоящите задачи на работното място. Денят е важен за проучване и напасване на промените, които предстоят. 21-и е денят на крокодила. Отварят се големи апетити, а вие отваряте уста и надприказвате всеки. Няма да изпуснете кокала каквото и да ви коства. Вероятно е да влезете в конфликти с колеги, шефове и подчинени. На никого няма да направите компромис и ще изтикате конкуренцията от пътя си. На 22-и започнете с реформите преди другите да са се усетили. Ден на голяма лична сила. Внимавайте с личните данни и документацията си. 23-и е добър за приключване, а не за започване. На 24-и преговорите не вървят, не се разбирате и у дома. Ден на празните приказки.
 
Близнаци (21 май – 21 юни)
За уикенда плановете ви се променят. Очартават се проблеми и прегради по пътя, неразбиране и конфликти с партньори. Всеки се опитва да убеди другия да му съдейства с пари и подкрепа. Не се оставяйте да ви убеждават, не променяйте намеренията си и търсете начин да прекрачите преградите по пътя си. Тези дни ще помогнат да преминете на по-горна навивка в отношенията и да прекратите някои безперспективни връзки. Взимате важно решение, обръщате греб на миналото и решавате да не се обръщате повече назад. На 20-и в най-трудна позиция ще бъдат хората с комплекси, със страхове и притеснения поради лъжите си в миналото. Всичко да се подлага на проверка. Търсете нови информации, особено ако предстоят важни преговори. Добре е да отлагате важните разговори за последните три дни на периода. 21-и крие опасности от конфликти. Никой не е склонен на компромиси. Трети лица ще се опитват да въздействат на отношенията ви с партньори. Ако ви предстои сделка не искайте неизпълнимото и невъзможното. Да не се работи в екип. В този ден тълпата е неуправляема. Някой ще вземе решение за имиграция. 22-и ще ви донесе късмет и предимство, но най-важната работа ще свършите на 23-24-и, ще се похвалите с нова връзка и договор, ще постигнете максималното, докато другите работят за чуждите интереси.
 
Рак (22 юни – 21 юли)
Всичко предприето в събота ще тръгне по план. Не се съмнявайте в успеха и не се отказвайте от намеренията си. Препоръката е да се концентрирате над най-важните дела и да не се разпилявате излишно. Неделният ден се свързва с колесницата на победата, с възможноста да се пътува, да се уредят търговски и бизнес отношения и да се направят изгодни покупки. Сега е момента да се преместите в нов дом и да започнете нова връзка. Ден и на доброволната жертва в името на децата. В понеделник не бива да се действа първосигнално. Търсете допълнителна информация за нещата, които ви предстоят. Печели този, който стигне до основата на проблемите и си изясни максимално ситуацията, в която се намира. Неподготвените ще бъдат елиминирани. 21-и е може би най-трудният ви ден за активна комуникация. Вероятно е да ви подложат крак, да ви спънат на преговори и при изгодни сдели. Не е изключен здравословен проблем. Спазвайте предписанията при работа с електроуреди. И ако поискате нещо, от вас ще поискат двойно повече като пари и услуги. На 22-и е време да включите резервите на пълна мощност. Нищо не се дава даром. Кой както може ще се опитва да извлече ползи от общуването и работата с вас. На 23-и постигате отдавна гонена цел. В петък не участвайте в преговори, няма да се разберете.
 
Лъв (22 юли – 22 август
)
Навлизате в успешен тридневен период. В събота късметът ви се връща, получавате покани, печелите конкурси и състезания и постигате максималното при преговори. Печелите и битката със себе си, с вечните страхове и нарешителност. Вечерта си поръчайте сън-прогноза. В неделя уплътнете максимално всяка минута не само с удоволствия, но и с работа, от която и вие и децата ви ще имат ползи. Ден на неукротимо движение напред и нагоре към върховете на славата и постиженията. Ще се радвате на повече екстри, ще постигнете непостижимото преди. В понеделник ще ви снесат информация, за която другите се борят и са готови много да платят. В момента играете роля на координатор на общите проекти, а това ще привличе към вас повече ресурси и капитали. На 21-и пипайте внимателно. Ще срещате достойни противници, ще ударите на къмък в желанието да елиминирате някого. Ден на хищническите интереси и на незадоволените апетити. И в любовта сте на път да си откраднете щастливи мигове, но и на вас ще изневерят. 22-и носи нова организация на работното място. Шефовете започват реформи, а и вие трябва да помислите за някои нововъведения, ако искате да успеете. Не се скъпете на усилия и материали в работата, която започвате. 23-и увеличава дистанциите, а в петък с никого няма да се разберете. Не си губете времето в приказки.
 
Дева (23 август – 22 септември)
Труден уикенд. Не бива да се отказвате от намеренията си, независимо преградите, които срещате по пътя. Случващото се в момента помага да победите страховете и притесненията, да се изправите срещу тези, които ви притискат и използват. От 20-и Слънцето вече няма да ви гледа в опозиция, ще навлезете в силен и творчески период, ще получите на добра цена и с отстъпки всичко, което през уикенда ви се отказва. 20-и поставя в нестабилна позиция родените в последната декада, особено ако не са си научили уроците в пряк и в преносен смисъл. На 21-и предстоят остри сблъсъци на интереси и позиции. Не отстъпвайте от територията си, нападайте, искайте максималното и ще получите достатъчно. Ден на тежки битки и елиминации. Ще спечелите в момент когато други двама се карат. Не се поддавайте на сблазни. С успех ще съблазните някого и ще го направите свой съучастник и защитник. 22-и разбърква картите, позволява да направите първа копка на нов строеж, да започнете нова работа и връзка. Време за строителство и ремонти. Включете резервите на пълна мощност. Чакайте имотна придобивка. Убедете роднини по отношение на наследствени делби. На 23-и не бързайте. В края на деня ситуацията ще се промени и усилията ви ще са отишли напразно. В петък не се включвайте в колективни инициативи и диспути.
 
Везни (23 септември – 22 октомври)
Изпратили сте високо енергиен ден. Взимате решение, което в миналото е било невъзможно. Ще се издигнете на по-висока степен в отношенията и личните връзки. Участвайте в състезания на личния ви интерес и хоби. Тази вечер може да си поръчате и сън, в който да видите решението на наболелите проблеми. Неделният ден ви дава предимства. Всичко важно ще се уреди, ще получите предложения, а някой ще каже „да” и пред олтара. Сега е момента да се решите на крачката, от която сте се страхували и сте се измъквали. В понеделник се запишете за нов квалификационен курс, потърсете учителите си, а ако сте на нужното ниво давайте консултации. Вечерта навлизате в неблагоприятен период. Очакват ви неприятни изненади на работното място до два дни, а и семейните задължения ще ви разпъват на кръст между желания и възможности. На 21-и проблемите ще са повече за хората с ненаситни апетити. Ще попаднете на засада, ще ви притискат колеги и шефове, ще се окажете сами срущу другите. 21-22-и носят и здравословни проблеми. Не са добри дни за ски и каскадьорски изпълнения. 22-и изисква максималното от вас. Ако си спестите пари, усилия и материали работата ви ще се провали. Денят се свързва с фундамента, всичко трябва да се изпипва и прави здраво. 23-24-и ви дават сила, късмет и възможност да се реванширате и докажете себе си.
 
Скорпион (23 октомври – 22 ноември)
Премина съботата - ден за гладуване и духовно прозрение. С лекота ще разрешите възникналите проблеми. Не се спирайте пред нищо. В този ден лесно се излиза от всякакъв вид капани на чувствата и ума. Но в неделя е пропоръчително да се обвържете, да работите екипно, да предложите или сключите брак, да направите връзки с минали или настоящи партньори от чужбина. Може да продадете непродаваемото преди и да намерите нещо търсено отдавна. Полуфабрикатите най-много ще вървят. В понеделник новите информации са от голямо значение. След едно обаждане е вероятно да промените решението си и да постъпите различно, с което ще си осигурите предимства. Във вторник се отварят неподозирани апетити. Ако не може да постигнете нещо по лесния начин, ще прибегнете до ултиматуми. Не се поддавайте на гнева. Отърсете се от вредни и разболяващи връзки. 22-и ще ви даде сила за постигане на желаните от вас промени. Добре е да се вложат пари и средства в имотни сделки. В този ден по някакъв начин си осигурявате базата за бъдещото развитие на бизнеса и партньорските връзки. Може да се намери и лекарство за тежка болест или подходящо място за лечение. На 23-и в хороскопа действа кармичен кръст. Ще ви е трудно, ще се разочаровате от някого, ще ви притискат и отказват подкрепа. В петък е време за приключване.
 
Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Отишлата си събота беше силен пробивен ден, особено за родените около 1 декември. В брилянтен аспект спрямо Слънцето ви действа съвпадът на Меркурий и Венера. Този аспект ви дава нужното дар слово, помага да овладеете с приказките си намеренията на околните, да направите приемливи за колеги и шефове собственте си идеи и да извлечете максимални ползи от екипната работа. Не се страхувайте да се явите на всякакъв вид конкурси. В неделя пътувайте, гостувайте, съчетайте полезното с приятното, но за вечерта не планирайте важни преговори. В този момент за вас действа с пълна сила едиповият ви комплекс. Страховете на миналото вземат връх, правят ви нерешителни и лесно манипулируеми. В понеделник се постарайте да уловите на мига, новите тенденции и изисквания. „Който предвари, той ще натовари.” Който е добре информиран ще се облагодетелства. 21-и носи остри сблъсъци на интереси и позиции. Конкуренцията ще се опита да ви изтласка от нишата, която се готвите да заемете или да разширите. Не си режете ноктите, ще ви потрябват. Ден на хищническите апетити. 22-и помага да се окопаете на стабилна и сигурна позиция. Препоръчват се лечения на проблеми в стомашната област. На 23-и се пазете от случайни контакти и не бързайте за никъде. На 24-и влизате в преразход на чувства и енергия.
 
Козирог (22 декември – 20 януари)
Всичко предприето до сега е носило успех и перспектива за бъдещето. Намалете месото и щадете очите. Сънищата са показателни, вечерта си поръчайте сън. В неделя пътувайте, пазарувайте на едро, посетете пазари и тържища, купете домашен любимец и се опитайте да изтъргувате нещо, което ви и е излишно. Ще се намери търсената услуга и човекът, който да ви свърши работа не търпяща отлагане. Може да играете и посреднически роли и да извлечете полза от работата и проектите на други двама. Родените около Коледа ще имат труден понеделник. Интересите ви ще се сблъскат с тези на по-силни и покровителствани играчи. Без нужната подготовка трудно ще си вземете и изпитите. Търсете допълнителна информация, ако искате да успеете. 21-и е най-трудният ви ден за периода. Очертават се тежки моменти и сблъсъци на интереси на работното място. Концентрирайте се. И най-дребните ви пропуски ще се използват. Не отсъствайте от местата на личния си интерес. На 22-и приключете работа, която ще донесе пари и допълнителни поръчки. Денят е свързан със строителството. Всичко да се прави здраво. Не пестете материали и усилия. На 23-и, който бърза бавно ще стигне. Пренапрежението води до нервни сривове. В петък е желателно да посетите учителите си и сами да давате консултации.
 
Водолей (21 януари – 19 февруари)
Уикендът дава стимул за движение напред и нагоре. Ден на орела. Всичко предприето ще носи ползи и късмет, ще ви издига нависоко и ще разширява личната ви перспектива. Може да преодолеете всяко препятствие назависимо дали е във вас самите или около вас. Вземете важно решение и неотклонно го следвайте. В неделя може да поемете повече рискове и да направите крачка в нова посока. Ден на храбреците, на решилите да се пожертват и направят жест за тези, които обичат. В деня на пролетното равноденствие Слънцето навлиза в Овен. Светва сигналната лампа за промяна, за възможност да се премине на нова навивка на развитие. Ден за консултации и среща с учителите. Чудесно е да усвоите нови знания и да се запишете за нов квалификационен курс. Ще спечелите и от преподавателска дейност. Във вторник не пипайте където не е безопасно. Ден на големите апетити, на хората с хищническо мислене и поведение. Не подписвайте нови договори, независимо изгодните условия. На 22-и статуквото се руши. Няма връщане назад. Каквото предприемете ще ви отдалечи от досегашния ви начин на живот и работа. Всичко предприето да се прави здраво, за да издържи проверката на времето. 23-24-и са най-силните ви дни за периода. Ще постигнете всяка цел и ще получите награда за положените в миналото усилия.
 
Риби (20 февруари – 20 март)
През уикенда ще се налага да прескачате прегради и да не се съобразявате с нечии желания, за да реализирате своите. Напрежението ще нараства. Може да отидете към скандали и раздели с тези, които не се склонни да ви направят компромиси и да облекчат живота ви. В неделя е добре за пътуване, но с наземен транспорт. В понеделник проблемите ще са повече за родените в третата декада. Не взимайте отговорни решения. В момента сте подложени на натиск от две страни, а и трета ще се появи. Този ден е изпитание за хората с едипови комплекси. Страховете на миналото пречат да се продължи напред. 21-и събужда скритите апетити, прави ви склонни на скандали и авантюри. Получената свобода използвате погрешно. Не ходете по митинги, тълпата е неуправляема. Ден на провокации и съблазни, на които трудно ще устоите. Вероятни са изневери и попадане в капана на изнудвачи. Бъдете бдителни. На 22-и стартирайте нещо ново, заложете здрав юридически фундамент на всичко предприето, защото във времето напред ще се опрете и разчитате на него. Ден за първа копка, за начало на строителство и ремонти. 23-и изисква да се поспрем, да обмислим бъдещите планове, да приключим със старите обещания и дейности. В петък всички сме в блатото. Ден на празните приказки и жабешкия хор. Никой с никого не се разбира, политиците най-вече.

 

monitor.bg

 

Още по темата: Всичко за зодията, която никога не остава без пари

Коментари

Новини Варна