Елтън Джон и майка му си проговориха след 9-годишна вражда
Според таблоидите тя го е принудила да прекъсне завинаги взаимоотношенията си с техните най-стари приятели - Боб Хейли и Джон Рийд
Публикувана: 16 May 2017 | 12:06

Елтън Джон разкри, че 9-годишната му вражда с майка му - Шейла Феърбрадър е приключила и двамата отново поддържат връзка. Сдобряването е било породено от уплахата на майка му, след като е разбрала, че синът й се е е заразил с "потенциално смъртоносна" бактериална инфекция по време на концерт в Южна Америка.


Двамата не си говорят от юни 2008, когато лют спор ги кара да се разделят. Според таблоидите тя го е принудила да прекъсне завинаги взаимоотношенията си с техните най-стари приятели - Боб Хейли и Джон Рийд.


Боб е служил на семейството на певеца над 3 десетилетия - първо като шофьор, а после и като личен асистент преди да бъде уволнен от самия Сър Елтън. Джон Рийд пък е първият мениджър на Елтън и за кратко негов любовник.


Въпреки всичко, обаче двамата явно са сложили край на многогодишните дрязги. Това стана ясно в неделя, след като Елтън Джон публикува в социалните мрежи снимка с майка си и написа "Скъпа мамо, честит ден на майката! Толкова се радвам, че отново поддържаме връзка. С любов, Елтън".

 

БГНЕС

 

Още по темата: Опасна инфекция повали Елтън Джон

Коментари ( 0 )