IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
21:09 | 18 май 2017
Обновен: 21:29 | 26 април 2024

Модна катастрофа в Кан. Кои звезди "блеснаха"?

Някои не избраха сполучливи тоалети за червения килим

По материала работи: Юлиян Атанасов
Модна катастрофа в Кан. Кои звезди "блеснаха"?

Снимка: Reuters

Филмовият фестивал в Кан – мястото, на което звездите впрягат всичките си усилия и партньори, за да изглеждат зашеметяващо.По червения килим виждаме последните изделия на големите модни къщи и дизайнери, а красотата задава критериите за знаменитостите и перфектния външен вид.Вече ви представихме най-добре облечените звезди в Кан 2017 и идва време да обърнем поглед към другия поглед.Ето кои са дамите, които не се справиха толкова добре с модните решения.

 

1. Емили Ратайковски

 

Моделът, която стана известна с това, че обича да се съблича по всякакви възможни поводи, а понякога дори и без повод. Останала вярна на себе си, Емили Ратайковски се появи в дълга рокля с дълбока цепка, плътно прилепнала по тялото и не прикрива нищо от формите ѝ. Роклята е дело на Twinset и е създадено специално за модела.

 

2. Джесика Частейн

Носителката на „Златен глобус“ се появи на червения килим с рокля на Alexander McQueen, която е красива, но не подчертава тялото на актрисата.Моделът на силуета е изключително къс и неособено добре подбран.

 

3. Джулиан Мур

Знаменитата актриса винаги изглежда зашеметяващо и с перфектно подбран силует, но както с всяко нещо, и това правило си има изключение. По време на Кан 2017 Джулиан Мур се появи в червена рокля на Givenchy Couture, която като че се сливаше с косата ѝ. Перата и твърде голямото изобилие на пайети и бродерии стоят твърде тежко на иначе нежната красавица.

 

Вижте останалите в Tialoto.bg

 

Четете още: Тиранозавър рекс е хапел със сила 3600 кг

Коментари

Новини Варна