IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
19:49 | 25 юли 2017
Обновен: 06:28 | 17 април 2024

Общ хороскоп за сряда, 26 юли

Какво вещаят звездите?

По материала работи: Борис Проданов
Общ хороскоп за сряда, 26 юли

Ако сте обвързани с други хора, чиито интереси не съвпадат с Вашите, не бързайте точно в сряда да изразявате на глас намеренията си.

 

Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Оглеждайте се и преценявайте внимателно. Може да видите някого в истинската му светлина, да си направите сметката и да решите утре дали да продължите, или да преустановите контакта.

 

Нужна е трезва оценка на реалността. Развитието на събитията в близко бъдеще може и да не е такова, каквото очаквате и Вие едва ли можете да повлияете на хода им.

 

Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всекиго, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави.

 

Ще се чувствате много по-енергични и с желание да свършите куп неща. Ситуацията се разгръща динамично и се характеризира с благоприятни възможности за сключване на споразумения и за планиране на бъдещи партньорски ангажименти. Ще имате eнергия в изобилие, не я прахосвайте за дребни, незначителни неща, действайте мащабно и целенасочено.


Щастливи числа: 32, 38, 35, 9, 2, 23

 

znacite.com

Коментари

Новини Варна