IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Лайфстайл
16:40 | 11 септември 2017
Обновен: 19:19 | 24 март 2024

Септември носи любов за тези три зодии

Какво вещаят звездите?

По материала работи: Борис Проданов
Септември носи любов за тези три зодии

Овен
Септември е месец, който носи нови и красиви забавления в областта на любовта. През целия септември ще имате много възможности, така че няма да знаете на къде да се обърнете. Това, което е сигурно е, че през следващите месеци няма да бъдете сами. Ако на вас ви харесва един от огнените знаци, сега е точното време да поемете инициативата или едва доловимо да покажете чувствата си. Ако се надявате да се успокоите с личност от миналото, това ще бъде възможно в края на месеца.


Лъв
Венера във вашия знак носи на Лъвовете много късмет в тази област. Въпреки че последните месеци не ви бяха толкова ярки в емоционален план, ситуацията напълно се променя сега. Една случайна среща може да промени живота ви. Ако се окажете в любовна дилема, без грижи, до края на месеца всичко ще ви бъде по-ясно.
Заетите Лъвове могат напълно да се отпуснат и да се насладят, защото нищо няма да наруши техния мир.


Скорпион
Ако сте свободни и се надявате на красиви любовни събития, това е идеален период най-накрая да изберете човек, с когото ще дочакате зимата. До 10 септември, ще ви се появят възможности да влезете във връзка с един огнен или воден знак, а ако отдавна сте заети, сега е моментът да говорите за сериозните планове и да планирате вашата връзка с желаната личност за по-нататък. Звездите ви съветват да не пренебрегвате призивите от миналото и да се успокоите с бившите партньори. Възникват много възможности за възстановяване на връзките.

 

glas.bg

 

Още по темата: 5 зодии, които да ОБИЧАШ... и 5 зодии, от които да се ПАЗИШ

Коментари

Новини Варна