IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
16:04 | 8 октомври 2017
Обновен: 17:17 | 24 февруари 2024

Скандалните любовни триъгълници на Холивуд

Пътищата на любовта са неведоми, но когато се пресекат, могат да причинят големи неприятности

По материала работи: Борис Проданов
Скандалните любовни триъгълници на Холивуд

Браковете в Холивуд не се славят с голям срок на годност, но за сметка на това са гаранция за шумен пиар и сигурен скандал. Любовта на известните е като всяка друга, с тази разлика, че се случва пред очите на целия свят.
 

И когато настъпи моментът за развод, той може да коства цяло състояние. Вижте някои от най-скъпите раздели в меката на киното във видеото, което сме подготвили за вас. 
 

Днес ще ви запознаем с някои от най-скандалните холивудски триъгълници. Внимание, спойлер: не всички ъгли в геометричната фигура са остри.
 

И така, ето част от най-скандалните холивудски любовни истории. За още опасни холивудски връзки, разгледайте галерията ни.
 

Анджелина Джоли, Брад Пит и Дженифър Анистън
Може би много от нас ще говорят на внуците си за ерата Бранджелина.

 

Те се запознаха по времето на снимките на римейка „Мистър и Мисис Смит“. Дори и филмът да не блести с кой знае какви качества, важното е, че там Брад и Анджелина се запознаха и това доведе до краха на брака му с Дженифър Анистън.
 

Светът вече не беше същият и се раздели на две: за и против новата двойка – Бранджелина.
 

Брад и Анджелина бяха заедно 12 години и въпреки че изглеждаха уникално заедно, завършиха като всяка друга холивудска двойка: с развод.
 

Принцеса Даяна, принц Чарлз и Камила
Един от най-шумните и скандални бракове на миналия век, който обаче до ден днешен не спира да разтърсва британското кралско семейство.

 

Обществеността на Острова е потресена, когато разбира, че престолонаследникът Чарлз изневерява на любимата принцеса на Великобритания – Даяна.
 

Отказвам да бъда единственият принц на Уелс без любовница“, е бил отговорът на Чарлз, когато съпругата му иска обяснение за връзката му с Камила.
 

Днес престолонаследникът е женен за своята любовница. И разбира се, двамата освен живота си, споделят и широкото обществено неодобрение на поданиците си.

 

Уди Алън, Миа Фароу и Сун И Превин

Ако си мислите, че инцестът е запазена територия на героите от „Игра на тронове“, нека ви издадем нещо: Уди Алън е измислил играта, когато другите още не са били родени.

 

След 12 години съжителство с холивудската богиня Миа Фароу, Уди Алън решава да я замени с… доведената им дъщеря – Сун И.
 

Въпреки че Сун И няма общи гени с гениалния режисьор, двамата имат 37 години разлика. И се женят, когато тя е на 19, а той – на 56 г. 

vesti.bg

Коментари

Новини Варна