IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
12:01 | 15 ноември 2017
Обновен: 11:39 | 24 април 2024

Актриса съди Харви Уейнстейн за изнасилване

Представител на Уейнстейн отхвърля обвиненията срещу продуцента

По материала работи: Борис Проданов
Актриса съди Харви Уейнстейн за изнасилване

Актриса, чието име не се разкрива, подаде съдебен иск срещу американския филмов продуцент Харви Уейнстейн, обвинявайки го в изнасилване. Според изданието TMZ, актрисата, която фигурира в съдебните документи под името "Джейн Доу", заявява, че през 2016 г. Уейнстейн я е изнасилил в хотел в американския град Бевърли Хилс. Тя подаде съдебен иск и срещу компанията, основана от него - Weinstein Co., заявявайки, че там са знаели за поведението на Уейнстейн.

 

Искът е подаден във върховния съд в окръг Лос Анджелис. Представител на Уейнстейн отхвърля обвиненията срещу продуцента. Наскоро избухнаха много скандали, свързани с изнасилване или сексуален тормоз, в центъра на които са добре познати фигури от шоубизнеса и филмовата индустрия. Уейнстейн беше обвинен в сексуален тормоз от десетки жени, включително актрисите Анджелина Джоли, Ашли Джъд и Гуинет Полтроу. Актьорът Бил Козби е разследван за сексуален тормоз.

 

Наскоро в тормоз бе обвинен и американския режисьор Джеймс Тобак.Също така се разгоря скандал около американския актьор Кевин Спейси, след твърденията на звездата от Star Trek Антъни Рап, че когато е бил на 14 години, пияният Спейси се опитал да го съблазни. Спейси твърди, че по това време не си спомня за инцидент с тормоз на непълнолетния тогава Рап, но все пак му се извини.

 

БГНЕС

 

Още по темата: Разследват още една холивудска звезда за изнасилване

Коментари

Новини Варна