IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Лайфстайл
14:22 | 19 ноември 2017
Обновен: 06:38 | 17 април 2024

Тези 3 зодии са царици на съблазняването

Няма някой, който да им устои

По материала работи: Борис Проданов
Тези 3 зодии са царици на съблазняването

Те имат невероятен вид, че успяват да заснемат всичките си филми. Няма хора, които да могат да устоят на сладкото и невинно флиртуване. В продължението астролозите откриват кои хороскопични знаци разбиват всички записи в съблазняването.

 

Лъв

Лъвците завладяват по един фин и творчески начин. Те идват с голямо самочувствие, неустоим чар и усмивка, която може да спечели всички присъстващи в стаята. Лъвовете са много популярни, познават всички важни хора и никога няма да се отегчите с тях. Членовете на този зодиакален знак ще ви дадат истинско кралско отношение, те със сигурност ще ви спечелят с прекрасните си нрави. Лъвовете не искат да губят и винаги се стремят към победа. Те се радват на всеки момент на съблазняване.

 

Скорпион

Когато Скорпионите се появят някъде, всички погледи са насочени към тях. Специалната невербална комуникация често върви ръка за ръка, докато те слушат "внимателно" за вашата кариера. Вие дори няма да знаете, че Скорпион Ви е избрал в началото на вечерта за бъдещия си партньор и че неговата мистерия е да Ви привлече в прегръдката си.

 

Близнаци

Близнаците имат интересен приятелски подход, който почти винаги върши работа. Те са духовно, очарователни и интелигентни. Близнаците са толкова забавни, че изглежда, че можете да говорите с тях с часове. Членовете на тази зодия имат неустоим чар, с който привличат хората около себе си, много положителни и учтиви, поради което никога няма да ви бъде неудобно с тях.

 

Блиц

 

Още по темата: Правилата за секс тройка

Коментари

Новини Варна