IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
12:38 | 16 февруари 2018
Обновен: 20:35 | 16 март 2024

Дженифър Анистън се развежда, „Туитър“: Върни се при Брад

И двамата с Джъстин Теру са категорични, че ще запазят любовта и уважението си един към друг

По материала работи: Слав Велев
Дженифър Анистън се развежда, „Туитър“: Върни се при Брад

Акрисата Дженифър Анистън и колегата ѝ Джъстин Теру се разделиха след само 2,5 години брак, съобщиха световните медии. Раздялата се е случила „по взаимно съгласие и без лоши чувства в края на миналата година“, се казва в изявление от говорителя на Анистън. 49-годишната звезда от сериала „Приятели“ се сгоди за 46-годишния Теру през август 2012 г., а на 5 август 2015 г. те се ожениха на церемония в дома им в Лос Анджелис. Двойката е категорична, че ще се справи с раздялата си насаме, но иска да се противопостави на опитите за спекулации от страна на таблоидите и пуска изявление, за да „каже истината директно“. Дженифър Анистън и Джъстин Теру са категорични, че ще запазят любовта и уважението си един към друг.

 

Преди това Анистън беше омъжена за един от секссимволите на Холивуд Брад Пит от 2000 до 2005 г. Двамата обявиха раздялата си през януари 2005 г., а мнозина спекулират, че причина за развода е изневяра на Пит с колегата му Анджелина Джоли по време на снимките на съвместния им филм „Мистър и мисис Смит“.

 

След това Пит и Джоли започнаха връзка, имат заедно шест деца и се ожениха през 2014 г., две години по-късно да се разделят. Фактът, че и Дженифър Анистън, и Брад Пит вече са необвързани накара хиляди потребители на социалната мрежа „Туиър“ да поискат една от любимата им двойка да се събере отново.

vesti.bg

Четете още: Чудо! Трансексуален стана кърмачка!

Коментари

Новини Варна