IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
17:27 | 17 юни 2018
Обновен: 04:04 | 17 март 2024

Как да стигнем до идеалния секс

Никак не е излишно да се погледне статистиката, понякога тя помага да се проясни картината

По материала работи: Борис Проданов
Как да стигнем до идеалния секс

Много мъже са напълно убедени, че са несравними любовници. И жените сигурно сами подхранват тази им убеденост. Той, например, срещнал момиче, на което страшно й харесало изживяването в леглото. Затова той решава, че в случая е истинска „звезда”.

 

Но ако една жена е похвалила, това не означава, че същият секс може да се хареса на всяко едно момиче. Жените са различни, със своите потребности, темперамент. Някои обичат класическата поза, други не могат без оралния секс. Има и жени, които не обичат да правят любов на светло и се отпускат само на тъмно. Освен това, далеч не всички жени могат да кажат на партньора какво биха искали в секса, а какво не им допада. Някои се стесняват да общуват на тази тема.

 

И така, как да се постигне идеалният секс? Никак не е излишно да се погледне статистиката, понякога тя помага да се проясни картината. Стана известно, че най-малко 15% от жените не могат да изпитват оргазъм с мъжа, когото искрено обичат. Много жени изобщо не знаят какво е това оргазъм.В секса много важна роля играе физическото отпускане на двамата партньори. И проблемът, че именно на жените им е трудно да се отпуснат. Но ако вие не се отпуснете, трудно ще достигнете до оргазъм.

 

Кое е най-важното в секса? Това е пълната разкрепостеност и откровеност. Не се страхувайте да бъдете твърде разкрепостена в очите на мъжа. Напротив, правете каквото си искате. Това е естествен процес и той трябва да върви напълно естествено. Не мислете и за това как изглеждате.

 

Просто вслушайте се в своите усещания и ще получите блаженството. Все пак хората заради това правят любов. Добрият секс може да бъде отнесен към изкуството. Затова ако нещо не ви харесва, ако имате неприятни усещания или не сте удовлетворени от определени пози – не мълчете. За наистина хубавия секс трябва самоотдаване.

 

Но на партньора не говорете за недостатъците му. Той може да изпитва ужасни комплекси. Много по-разумно е да действате по-внимателно. Пробвайте по-меко да му намекнете какво ви е необходимо. Ако двойката е нормална, партньорите непременно ще мислят за чувствата си един към друг. Много е важно да се стремите към максимума в сексуалните отношения. Не трябва от нищо да се страхувате, потискате, срамувате.

 

БГНЕС

Коментари

Новини Варна