IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
18:09 | 23 юни 2018
Обновен: 17:15 | 16 март 2024

Директорка на детска градина позира полугола върху масата

Фалосът върху тортата в развитие

По материала работи: Борис Проданов
Директорка на детска градина позира полугола върху масата

Нов скандал, поставящ под въпрос морала в образователната ни система е напът да разбуни духовете. Само няколко дни след излагацията с изкуствения пенис, забучен в тортата на директорката на основното училище в несебърското село Оризаре Красимира Стоянова, друга нейна колежка си навлече гнева на родителите.


В редакционната поща на Burgas24.bg пристигна снимка, придружена от следния текст:


"От няколко дни статията за директорката на училище в с. Оризаре, община Несебър беше доста коментирана и реших да ви уведомя, че май се оказва редовна практика директори на учебни заведения да показват какво ли не във Фейсбук. Снимката, която ще видите, е качена лично от директор на детска градина в с.Кошарица, община Несебър, за което бях сигнализирала и в РУО-Бургас. На къде върви образованието? Какви са тези "директори"? Същата "директорка" си позволява да ходи на работа в детската градина полугола , което прави впечатление дори и на децата, а за персонала - не знам, нямам думи и не мога да си представя тези хора, как са се чувствали цял ден на работа около една полугола жена  - директор и работодател".


Писмото е подписано от родител. Припомняме, че след скандала с тортата, госпожа Стоянова бе принудена да подаде оставка, а началникът на РУО-Бургас Виолета Илиева заяви, че така или иначе е щяла да я уволни. Интересно какви действия ще предприеме в този случай, след като въпросният родител твърди, че сигналът е подаден и в РУО-Бургас.

 

Още по темата: Училищна директорка почерпи за РД с торта с фалос
 

Коментари

Новини Варна