IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
12:35 | 15 октомври 2018
Обновен: 19:44 | 24 февруари 2024

Меган Маркъл е бременна

Щастливото събитие се очаква през пролетта на 2019 г.

По материала работи: Слав Велев
Меган Маркъл е бременна

Преди броени минути в официалния профил на двореца Кенсингтън в Twitter бе оповестено, че принц Хари и Меган Маркъл ще стават родители. Херцогинята на Съсекс е в началните месеци на бременността, а щастливото събитие се очаква през пролетта на 2019 г. В официалното изявление пише още, че херцогът и херцогинята благодарят за цялата подкрепа, която получават от сватбата си през май и са щастливи, че могат да споделят тази новина с всички. Принц Хари и Меган Маркъл сключиха брак на 19 май тази година на пищна церемония в замъка Уиндзор. Щастливата новина за бъдещото кралско бебе, което ще е осми правнук на кралицата, идва като напълно логично продължение на любовната им история, от която цял свят се вълнува вече повече от година.

 

Още в края на миналия месец се появиха съмнения, че херцогинята на Съсекс очаква своя първия наследник, а причината бе промяна в прическата й. С този малък трик и Кейт Мидълтън неофициално ни загатна за трите си бременности още преди изявлението на кралския двор.Е, вече няма място предположения. Освен за точното време, в което ще се роди бебето на Хари и Меган. Предполага се, че херцогинята е в третия месец и раждането ще е през април, но конкретна информация ще имаме след време.

 

Новината за бременността на Меган Маркъл съвпада точно с началото на визитата й с принц Хари в Австралия. Двамата пристигнаха тази сутрин в Синди и следващите им няколко дни са запълнени с официални ангажименти. Натоварената програма на херцогинята ще продължи още няколко месеца, докато не излезе в майчинство.

news.bg

Четете още:Брадли без роля. Причината – не бил секси!?

Холивудски клюки: Брад Пит забравил за Анджелина и вече има нова жена

Коментари

Новини Варна