IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
10:05 | 17 декември 2018
Обновен: 18:06 | 24 февруари 2024

Петя Дикова е бременна, илюзионист я разкри

Водещата разкри новината в ефир

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: Hotarena

Петя Дикова и приятелят ѝ Илиян Любомиров очакват първото си дете. Щастливата новина бе съобщена в ефир от самата водеща по време на нейното предаване по бТВ.
 

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков бе поканила на гости световноизвестния илюзионист Андрю Басо. Преди да му зададе първия въпрос, тя реши да разкаже за бебето, което носи в утробата си.
 

„Преди интервюто, без да съм очаквала, Вие разбрахте нещо, което не съм обявявала публично до момента и пожелахте да го споделя в ефир“, каза Петя и настоя гостът ѝ да сподели какво точно е разбрал.
 

След като Басо коментира, че я попитал дали е бременна, Петя добави, че очаква първото си дете през пролетта.
 

От своя страна илюзионистът посочи, че бебето ще е момче, а тя потвърди. Отделно менталистът посочи с колко букви ще бъде името, което водещата ще даде на своя наследник.
 

„Има нещо приказно точно магьосник да съобщи новината, че очакваш бебе“, каза още тя.
 

В едно от предните предавания гост на Петя Дикова бе певицата Мария Илиева. Тогава двете коментираха защо е по-добре да се съобщи за бременността по-късно, както направи изпълнителката на „Стерео стая“.
 

Междувременно приятелят на водещата сподели новината за бъдещия им наследник във Фейсбук и написа: „Най-щастливото събитие в живота ми. Очакваме син“.


Tialoto.bg


Мерил Стрийп ще стане баба


Карди Би показа за първи път дъщеря си
 

Коментари

Новини Варна