IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Лайфстайл
12:56 | 2 януари 2019
Обновен: 13:34 | 26 март 2024

Гордън Рамзи очаква пето дете

Съпругата му Тана е бременна в петия месец

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: Hello Magazine

Един от най-известните кулинари в света – Гордън Рамзи, скоро ще стане баща за пети път. Съпругата му Тана е бременна в петия месец, а за щастливата новина двойката съобщи с видео в Instagram.
 

В клипа той благодари за помощта на четирите им деца – 17-годишната Матилда, Меган, която е на 20 и 19-годишните близнаци Холи и Джак.
 

През 2016 година Гордън и Тана бяха в очакване на рожба, но съпругата на британския шеф направи спонтанен аборт.
 

За децата на Рамзи е ясно едно – те няма да получат наследство, което засега се оценява на 160 милиона долара. Първият шотландец с отличие „Мишлен“ би им помогнал единствено за закупуване на жилище.
 

„Парите ми със сигурност няма да отидат при тях, но не го казвам по злобен начин. Просто не искам да ги глезя. Единствено се съгласих със съпругата ми да покрием 25% от депозита им за апартамент“, заяви преди време пред The Telegraph звездата от „Кухнята на ада“, припомня „Монитор“.
 

Кулинарният експерт неведнъж е разказвал, че и при пътувания той и Тана са в първа класа, а децата са във втора, защото не работят и не заслужават същия лукс.


Tialoto.bg


Карди Би: Не се връщам при Офсет, просто исках секс!
 

Коментари

Новини Варна