IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Лайфстайл
12:30 | 2 януари 2019
Обновен: 18:47 | 16 март 2024

Михаела Филева: Изпратих най-страхотната година!

Ето какво разкри певицата

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: Instagram

Михаела Филева призна, че изминалата 2018 г. е била най-прекрасната година в живота ѝ досега. Българската певица е успяла да посети много страни, да пътува, да ходи на концерти на любими изпълнители, да купи къща на майка си, а и издаде втория си албум.
 

Ето какво написа Михаела в Instagram: "Честита Нова година, банда. Ако трябва да съм откровена, ще призная, че изпратих най-страхотната година в живота си - по-щастлива и споделена не съм се чувствала, пътувах много, посетох 10 държави, бях на 10 концерта на любими изпълнители и банди, вторият ми албум е факт, купих дом на майка си, а поводите да се срещаме с вас бяха над 90... за 365 дни. Благодаря ви за обичта, благодаря за споделените моменти, чувствам се благословена, че ви има и сме заедно. Бъдете здрави и нека направим 2019-а още по-добра!".
 

В средата на декември изпълнителката и вокалистът на група "Остава", Свилен Ноев, представиха клипа на дуетната си песен "Хронометър", която е част от самостоятелния албум на Свилен - "Different".

Teenproblem.net 


За 2019: Големи колани!
 

Коментари

Новини Варна