Бийбър избързал със сватбата, за да прави секс
Двамата се въздържали от интимност, докато не се венчали
Публикувана: 10 Feb 2019 | 15:02

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин блеснаха на новата корица на Vogue с интересния признания. Звездите коментираха бързата си сватба и въздържанието си от секс преди нея пред обектива на Ани Лейбовиц. Двамата признаха, че бракът "винаги ще бъде труден“ и че не е точно "магическа фантазия“, пише Tialoto.bg.


В първото си интервю за последните две години Бийбър сподели, че религиозните му виждания го накарали да се въздържа от секс с половинката си преди брака, тъй като преди Хейли имал проблем с интимността.


"Бог не ни кара да се въздържаме, за да налага някакви правила и да ни ограничава. По-скоро иска да ни предпази от нараняване и болка. Мисля, че сексът може да донесе много болка. Понякога хората правят секс, защото не се чувстват достатъчно добре. Защото имат ниска самооценка. Жените го правят често, някои мъже също“, коментира певецът.
 

„Исках да се посветя на Бог по този начин, защото наистина чувствах, че това е добре за душата ми. И мисля, че Бог ме благослови с Хейли като резултат”, добави певецът, които се бе отдал на въздържание за известно време и преди да започне романса си с Болдуин.
 

Бийбър също така не пропусна да спомене и че сред причините да побърза с подписването на брачното свидетелство едва месеци, след като официално започна връзката си с Хейли миналия юни, е било желанието му да консумират любовта си.


Четете още: Нина Добрев иска да изкачи Еверест

 

Коментари ( 0 )