IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
13:00 | 2 март 2019
Обновен: 06:05 | 17 април 2024

Даниел Радклиф се напивал заради славата

Ето какво разказа той

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: Ройтерс

Даниел Радклиф призна, че докато е бил в пика на кариерата си и станал много популярен, постоянно е чувствал, че много хора го наблюдават, когато влиза в барове и заведения. Затова се напивал много, пише Teenproblem.net.
 

"В края на тийнейджърските ми години, когато излизах по барове и заведения за първи път, чувствах, че много хора ме наблюдават, може това само да ми се е струвало така. Затова, най-бързият начин, по който можех да забравя, че ме наблюдават, беше да се напия жестоко. Когато си много пиян, започваш да си мислиш: "О, хората ме гледат сега, защото съм доста пиян. Затова сега трябва да пия още повече, за да ги игнорирам". Това наистина влияе на психиката ти", обясни актьорът от филмите за Хари Потър пред "Off Camera".
 

Той каза, че сега вече не води такъв див и луд живот и затова се чувства доста по-щастлив. "Въобще не ми липсва това. Когато се замисля какъв хаос допусках да бъде животът ми тогава, осъзнавам, че наистина сега съм много по-щастлив. Преди смятах, че актьорите трябва да бъдат луди и готини пияници", заяви звездата.
 

Четете още: Любов от снимачната площадка: Луси Бойнтън и Рами Малек
 

Коментари

Новини Варна