IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
11:52 | 3 март 2019
Обновен: 15:04 | 25 април 2024

Как Даниел Радклиф се е запознал с гаджето си?

Вижте каква е историята

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: Ройтерс

Даниел Радклиф се е запознал с настоящата си приятелка - Ерин Дарк, по необикновен начин, пише Teenproblem.net.
 

Двамата участвали заедно в трилъра "Убий любимите си: Младите Гинзбърг, Бъроуз и Керуак"я който излезе през 2013 г. 29-годишният актьор разкри, че двамата с Ерин се видели за първи път при заснемането на една сцена, в която нейната героиня прави орална любов на неговия герой, и то в библиотека.
 

Това ще е чудна история, която да разказваме на децата си един ден", каза звездата от филмите за Хари Потър в предаването "Couch Surfing".
 

Той обясни, че все още не му е омръзнало да говори и за ролята си на Хари Потър.
 

"Когато бях малък, срещнах един пънкар, който беше част от банда, която много харесвах. Отидох при него и го попитах за групата, а той буквално отвърна: "Не говоря за това". И това беше някак тъжно. Тъжно е да се обърнеш назад, да погледнеш към този важен период от живота ти и да не го приемаш. Щастлив съм, че участвам в други филми сега, но винаги ще съм истински поласкан, когато някой дойде при мен и каже: "Ти беше огромна част от моето детство", споделя Даниел.
 

Четете още: 

Коментари

Новини Варна